salut,
am vrut sa modific tema de la noua versiune a formului phpbb 3.1.2 dar cand modific fisierele css nu imi apar modificarle in board (am curatat memoria cache atat manual cat si din admin cp), trebuie sa mai sterg/modific ceva cu aceasta noua versiune?
Problema fisiere stylesheet.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema fisiere stylesheet.
In mod normal un refresh ar fi de ajuns pentru noua versiune. Ce ai modificat?
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
- 3dWARd
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Neexperimentat
Re: Problema fisiere stylesheet.
On: incerc sa fac o tema personalizata, ca temele care sunt pe net nu prea imi plac asa ca incerc sa modific tot, am observat ca acum sunt mai multe foi de stil dar, le-am combinat pe toate in un singura si acum cand modific exact cum ai spus si tu nu trebuie decat un refresh 
Off: noua versiune e mult mai bine pusa la punct, sunt impresionat la ce nivel a ajuns acest proiect public
Se poate inchide topicul.

Off: noua versiune e mult mai bine pusa la punct, sunt impresionat la ce nivel a ajuns acest proiect public

Se poate inchide topicul.