Problema Forum Permissions
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.2
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Problema Forum Permissions
URL forum: http://www.area12.ro/forum
Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? Este instalat recent
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu am folosit wizard-ul, l-am instalat eu
MODurile instalate: Nu am instalat nimica
De cand a aparut problema semnalata? De cand l-am instalat
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). Am mai umblat acuma ceva timp , administrarea o stiu sa o fac, nu foarte experimentat.
Am o probelama cu forumul, doresc sa fac un forum pentru un server pricat da problema este ca nu pot modifica permisiile la forum, creez o categorie/forum nou si nu pot seta permisiunile nu le seteaza. Le setez pe toate cum vreau eu si cand dau pe Apply to permissions se reincarca pagina si revine inapoi sa le setez din nou si nu se salveaza. Am incercat cu phpbb 3.1.2 , 3.0.13 si acuma cu 3.0.12 si toate fac la fel. Ce as putea face ?
Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? Este instalat recent
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu am folosit wizard-ul, l-am instalat eu
MODurile instalate: Nu am instalat nimica
De cand a aparut problema semnalata? De cand l-am instalat
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). Am mai umblat acuma ceva timp , administrarea o stiu sa o fac, nu foarte experimentat.
Am o probelama cu forumul, doresc sa fac un forum pentru un server pricat da problema este ca nu pot modifica permisiile la forum, creez o categorie/forum nou si nu pot seta permisiunile nu le seteaza. Le setez pe toate cum vreau eu si cand dau pe Apply to permissions se reincarca pagina si revine inapoi sa le setez din nou si nu se salveaza. Am incercat cu phpbb 3.1.2 , 3.0.13 si acuma cu 3.0.12 si toate fac la fel. Ce as putea face ?
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema Forum Permissions
Ai incercat ca la setarea permisiunilor sa folosesti optiunea de copiere a permisiunilor de la un alt forum ?
-
- Nou venit
Numai forumuri create numai cel de inceput "Your first forum" .
- dorin
- Fost coleg
nu inteleg raspunsul, e da sau e nu ?
-
- Nou venit
Imi cer scuze pentru punctuatie da am scris din graba. Acuma am copiat permisiunile de la "Your first forum" si merge da as dori sa le pot modifica deoarece mai vreau sa adaug doua grupuri noi.
- dorin
- Fost coleg
La crearea forumurilor copiezi permisiunile unui forum existent, apoi, dupa crearea forumului, le modifici dupa dorinta.
-
- Nou venit
Am incercat si nu se seteaza , raman tot default nu stiu de ce.
- dorin
- Fost coleg
Cum anume sau de unde incerci sa modifici permisiunile? Eventual arunca o privire pe documentatie!
Permisiunile pot fi setate pe forum, pe grupuri de utilizatori sau individual pentru un utilizator. Tu cum ai incercat sa le setezi?
Iti recomand sa citesti si: knowledge/kb_show.php?id=143
Permisiunile pot fi setate pe forum, pe grupuri de utilizatori sau individual pentru un utilizator. Tu cum ai incercat sa le setezi?
Iti recomand sa citesti si: knowledge/kb_show.php?id=143

-
- Nou venit
Am incercat sa le selectez pe grupuri de utilizatori. Am observat o chestie. Daca selectez un grup de utilizatori in parte si un forum sau categorie merge sa le setez, daca selectez un grup si 2 forumuri iarasi merge , la selectarea unui grup si 3 forumuri da erroare "The submitted form was invalid. Try submitting again." si cand dau mai mult de 4 forumuri/categori nuami se reincarca pagina si revine la normal, nu seteaza nimica.
Permisiunile le fac acuma din meniul Users and Groups -> Group forum permissions ca sa i-au fiecare grup in parte.
Permisiunile le fac acuma din meniul Users and Groups -> Group forum permissions ca sa i-au fiecare grup in parte.