URL forum: http://metin2night-forum.fzn.ro/phpBB3/
Versiunea phpbb 3: 3.1.3
Forumul a fost instalat recent
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? nu
MODurile instalate: nici unu
De cand a aparut problema semnalata? de la inceput
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).
Buna ziua as dori sa stiu cum se da refresh la syles ca eu an cautat in tot ACP-ul si nam gasit de cat la customize>style dar numai asta am acolo "prosilver 48 Details | Deactivate | Uninstall | Preview"
Va rog sa ma ajutati
Multumesc Anticipat.
Cum dau Refresh la style
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum dau Refresh la style
Salut, optiunea de a reimprospata tema a fost inlaturata.
Poti Curata Cache ul din ACP. Daca Cache ul stilului nu este curatat, atunci trebuie sa stergi Cache ul din browser.
Pentru Firefox: Tools/Options/Advanced/.... Vei vedea acolo ce mai trebuie facut.
Poti Curata Cache ul din ACP. Daca Cache ul stilului nu este curatat, atunci trebuie sa stergi Cache ul din browser.
Pentru Firefox: Tools/Options/Advanced/.... Vei vedea acolo ce mai trebuie facut.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
- Ronnix
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.1.1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Dupa cum a precizat si Dragos, reimprospatarea temei se face din ACP. (prima pagina)gabriel100110 scrie:URL forum:http://metin2night-forum.fzn.ro/phpBB3/
Versiunea phpbb 3: 3.1.3
Forumul a fost instalat recent
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? nu
MODurile instalate: nici unu
De cand a aparut problema semnalata? de la inceput
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).
Buna ziua as dori sa stiu cum se da refresh la syles ca eu an cautat in tot ACP-ul si nam gasit de cat la customize>style dar numai asta am acolo "prosilver 48 Details | Deactivate | Uninstall | Preview"
Va rog sa ma ajutati
Multumesc Anticipat.
Link poza: http://i.imgur.com/87HiviS.png
-
- Nou venit
- Versiune: 3.1.3
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Multumes de ajutor