Ajutor tema

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.1.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Knop
Nou venit
Versiune: 3.1.3
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Mediu

Ajutor tema

Mesaj de Knop »

Salut!!!
Am si eu nevoie de ajutorul unuia dintre voi.
Sunt nou in phpbb (forum) si as vrea sa am o tema de forum we_clearblue pentru versiunea 3.1.3
Ma ajutati va rog frumos?
Skype daqca vreti: theknop
Va rog frumos.
Knop
Nou venit
Versiune: 3.1.3
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Re: Ajutor tema

Mesaj de Knop »

Cineva?
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: we_clearblue pentru 3.1.3

Mesaj de Dragosvr92 »

Tema Inca nu a fost inca actualizata pentru 3.1. Mai asteapta.
https://github.com/inventea/we_clearblue/issues/3
Pana atunci poate vrei sa incerci [Dev] we_universal 2.4.0. Este o tema asemanatoare.

Pe viitor incearca sa fii mai detaliat in desciderea unui subiect.

Un titlu gen "we_clearblue pentru 3.1.3" ar fi fost mult mai detaliat si poate atragea mai multe impresii de la utilizatori... Plus ca creaza rezultate mai potrivite in cautarea de pe forum si Google.

Prea multe persoane deschid subiecte pe aici de genul "Am o problema" iar apoi trebuie sa le citesti o gramada de aiureli in care incearca sa isi explice problema...... :mrgreen: Daca postezi intr un forum pentru suport, este evident ca ai o problema. Trebuie doar sa o explici clar si scurt.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”