Problema dezactivare forum

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
DCris
Nou venit
Versiune: 3.0.13
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Problema dezactivare forum

Mesaj de DCris »

Deoarece vreau sa modific mai multe lucruri la forum vreau sa dezactivez temporar accesul la toti membrii, inafara de Administratori. Aceasta lucru l-am mai facut si in trecut insa nu am avut nici un fel de probleme.
Acum insa dupa ce am dezactivat forumul, toti membrii pot vedea toate categoriile, pot crea subiecte... ca si cum nu ar fi dezactivat.
Permisiunile membrilor (atat la grupul utilizatori inregistrati cat si la utilizatori inregistrati recent) este cel "standard", chiar le-am dar pe toate pe nu, in speranta ca nu vor mai avea acces nici la categoriile de pe forum.

Forumul se dezactiveaza doar pentru vizitatori, mai exact pentru cei care nu sunt logati sau care nu se logheaza.

Versiunea phpbb: 3.0.13-PL1
MOD(uri): Ajax Chat, activity_stats_mod , list_subforums_in_columns_ver100 (aceleasi ca si atunci cand ultima data am reusit)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Problema dezactivare forum

Mesaj de dorin »

Forumul oricum se dezactiveaza pentru toti, mai putin administratori.
Cum ai aflat ca pentru un membru nu se dezactiveaza forumul?
Personal, nu am verificat niciodata daca functia asta functioneaza sau nu, pur si simplu l-am dezactivat, mi-am facut treaba si l-am activat la loc.
DCris
Nou venit

Mesaj de DCris »

Am ramas surprins cand un membru cu care vorbeam in acelasi timp imi spune ca forumu e dezactivat si parca tot nu e. Adica vedea totul, inclusiv categoriile, chat-ul si restul. Apoi am intrat eu pe un cont de membru obisnuit si am vazut ca are dreptate. In schimb, cine nu e logat vede forumul ca fiind dezactivat + mentiunea (cea setata de mine).

Edit: Legat de permisiunile membrilor obisnuiti, sunt chiar mai mici decat cele "default" care vin odata cu instalarea. Sunt cele standard insa cu mai putine accese.
Adriang
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.3
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Adriang »

Verifica accesele acelui user, se poate sa aiba ceva in plus fata de ceilalti.
DCris
Nou venit

Mesaj de DCris »

Am spus si mai sus: Edit: Legat de permisiunile membrilor obisnuiti, sunt chiar mai mici decat cele "default" care vin odata cu instalarea. Sunt cele standard insa cu mai putine accese.

Cu alte cuvinte, au cele mai putine accese. Am incercat sa le pun chiar si toate accesele pe "Nu". Degeaba :|.
Adriang
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.1.3
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Adriang »

Da asta am inteles, dar cum tu ai spus ca doar acelui user ii merge forumul dupa ce e dezactivat, ziceam sa-i verifici lui permisiunile sa nu aibe ceva in plus care ii ofera acces si dupa ce e dezactivat, verifica cu atentie permisiunile acelui user nu a grupului.
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Ai un user de test ? Daca nu, poate ar fi bine sa-l creezi. Apoi stabileste un interval orar in care dezactivezi forumul sa vedem si noi.
DCris
Nou venit

Mesaj de DCris »

S-a rezolvat.
Respectivul, desi pe perioada mentenantei l-am scos din grup, avea permisiunea de moderator. Aceasi poveste si de pe contul de test.
Am reincercat acum din nou, cu un alt cont si pana acum totul e ok.
Imi cer scuze pentru derajul provocat... .
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”