Ne pare rău dar această facilitate nu este momentan

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Danielito
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Ne pare rău dar această facilitate nu este momentan

Mesaj de Danielito »

Am nevoie de ajutor! Deci.. mi`am instalat si eu php`ul .. mi`am facut partea de administrare.. si mi`am schimbat thema :) dar.. nu merge.
eu momentan lucrez pe localhost.. si mi`am facut schimbarile care puteam sa le fac din panoul de administratie, dar acuma nush ce pana mea are ca nu face nimica.. cand dau la login.. imi da eroare... dupa aia dau back.. si daca dau la alta sectiune.. imi apare panoul administratorului.
La fiecare sectiune unde dau imi apare mesajul :Ne pare rău dar această facilitate nu este momentan disponibilă; vă rugăm încercaţi mai târziu Nush ce sa`i fac... Ca sa mearga trebuie sa fie pus pe o pagina pe net neaparat?Deci deocamdata.. inca nu am terminat pagina.. dupa cum v`am mai zis.. lucrez pe localhost.Please Help Me :( :( [/b]
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Cum adica ai modificat tema, ai instalat o noua tema si nu functioneaza ?
DANITE
Utilizator înregistrat

Mesaj de DANITE »

Administrare generala -> Configurare generala -> Forum dezactivat :?: :twisted:
Danielito
Utilizator înregistrat

Va multumesc

Mesaj de Danielito »

Oau.. va multumesc.. merge... dar acuma trebuie sa vad ce pot sa fac la alte probleme... care o sa apara... va multumesc...inca odata
Danielito
Utilizator înregistrat

Multumesc

Mesaj de Danielito »

Problema a fost tot timpul sub ochii mei si nu am vazut`o ... nu pot sa`mi maginez.. asa ceva :)))
Danielito
Utilizator înregistrat

Need help again

Mesaj de Danielito »

Deci .. acuma merge.. dar mai am cateva probleme... si nu le dau de cap iar.. Pentru inceput am probleme la login logout, dar am sa citesc celelate mesaje care sunt pe forum la voi :) asa.. alta problema ar mai fi ca la inregistrare nu pot sa fac un cont nou.. de fiecare data cand dau la inregistrare si dupa aia dau click pe " am peste 13 ani. si bla bla" si cand dau acolo imi apare un mesaj ca .. " Scuze, dar numele de utilizator introdus, există deja" si nush ce pana mea are... m`am mai uitat in setari acolo.. da degeaba nu`i dau de cap
DANITE
Utilizator înregistrat

Mesaj de DANITE »

pey intrebarea ta este tot una cu raspunsul...
mi se pare ridicol de logic faptula ca ai deja userul respectiv creeat (cauta-l in Memberlist ca sa te convingi) si ca atare nu mai poti creea inca unul cu acelasi nick sau aceeasi adresa de e-mail...
daca tii mortis sa il recreezi trebuie sa il stergi pe cel deja creeat si care nu iti permite respectivul user...asta in cazul in care mi s-a parut mie corect si esti administrator... sau tot datorita facilitatilor pe care le ai ca administrator sa il modifici pe cel existent - schimbi nick-ul si apoi creezi pe cel dorit - spor la clonare! :x
oricum...nene, dumneata vad ca faci clone asa...lucru care este extrem de lame...dupa cum iti vor spune toti...
Danielito
Utilizator înregistrat

Mesaj de Danielito »

Deci tu nu m`ai inteles. Singurul cont care este creat .. este cel al administratorului " root " deci intru normal in forum.. nu ma loghez.. imi apar conditiile de inregistrare si dupa aia jos tot sti.. ca sunt trei paragrafe.
" Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am peste 13 ani "
" Sunt de acord cu aceste condiţii şi declar că am sub 13 ani ". In fine .. eu cand dau pe prima dintre ele imi apare urmatorul mesaj :
" Scuze, dar numele de utilizator introdus, există deja ". Fara sa fiu logat pe contul de administrator .. deci nici nu apuc sa`mi aleg macar un nume de utilizator.sper sa intelegi acuma ce vreau sa zic
Danielito
Utilizator înregistrat

Thanks

Mesaj de Danielito »

Gata am rezolvat acuma.. va multumesc oricum... acuma sa caut despre alte erori :))
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”