http://s9.postimg.org/eebmt48q7/enterforce_summer.png
Comunitatea EnterForce a fost deschisa pe data de 25/6/2015 .
Scopul nostru este unul comun ca toate celelalte comunitati , sa devenim o comunitate destul de cunoscuta in Romania cat si in alte tari .
Comunitatea este momentan doar in Engleza dar pe parcurs vor aparea categorii si in alte limbi .
La ora actuala comunitatea detine 1 server de SA:MP , 1 server de Counter-Strike 1.6 , 1 server de Counter-Strike Global Offensive si 1 server de Teamspeak3.
Cautam administratori pentru server-ul de SA:MP si Counter-Strike Global Offensive mai multe detalii gasiti aici.
Am organizat un concurs cu bani reali . Mai multe detalii gasesti aici
Cum scrie si pe poza de mai sus "This summer is EnterForce" am organizat cateva concursuri pentru voi cu premii in bani reali ,licente steam , servere . Momentan nu sunt informatii publice despre proiect cand o sa public informatiile o sa las un post si un update la topic .
Astazi la ora 8 (UTC+01:00) , mai exact ora 7 a Romaniei serverul de minecraft va fi deschis . Din pacate nu am reusit sa terminam si serverul Arcade dar am pregatit Survival , OPFactions si Skyblock mai multe informatii gasiti aici
Te asteptam si pe tine .
http://www.enterforce.net
EnterForce - This Summer is EnterForce
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- EnterForce
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Experimentat
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: EnterForce - This Summer is EnterForce
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.