Integrarea designul forumului in site.
As vrea sa adaug un link pe forum-ul meu
As dori sa mai adaug un link sub link-ul Inregistrare din forum-ul meu. Folosesc un template Litevision [MJR] si nu stiu ce fisier php ar trebui sa editez pentru a-mi adauga acest link.
Forumul meu il gasiti daca apasati -> AICI
Va multumesc si sper sa primesc un raspuns care sa ma multumeasca.
[edit="BuGsY"]Subiect lipit cu un altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Forumul meu il gasiti daca apasati -> AICI
Va multumesc si sper sa primesc un raspuns care sa ma multumeasca.
Am o problema ! Cand ajung sa configurez ultimu-l fisier lang_menu.php si il salvez nu imi mai apare nimic pe pagina forum-lui, pur si simplu ecranul este alb. Care ar fi problema? In rest totul este ok...
M-am inspirat din articolul kb.php?mode=article&k=42
M-am inspirat din articolul kb.php?mode=article&k=42
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
cum pot sa pun forumul intr-un site
Cum pot sa pun forumul intr-un site?
De exemplu am www.epescuit.ro cand da click pe forum, forumul sa se incarce in interiorul site`ului, nu vreau sa-mi largeasca site`ul in parti, in inaltime e ok, nu e nici o problema, cum fac? si nu vreau sa am scroll pe orizontala, deci vreau sa se incadreze calumea. Si vreau ca partea de sus, meniul din stanga si cel din dreapta sa ramana, forumul sa fie numai in mijloc. Astept raspuns. Multumesc
De exemplu am www.epescuit.ro cand da click pe forum, forumul sa se incarce in interiorul site`ului, nu vreau sa-mi largeasca site`ul in parti, in inaltime e ok, nu e nici o problema, cum fac? si nu vreau sa am scroll pe orizontala, deci vreau sa se incadreze calumea. Si vreau ca partea de sus, meniul din stanga si cel din dreapta sa ramana, forumul sa fie numai in mijloc. Astept raspuns. Multumesc