URL forum: http://salcf.esy.es/index.php
Versiunea phpbb 3: 3.0.12
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? Nu
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? Nu
MODurile instalate: mChat
De cand a aparut problema semnalata? Nu e chiar o problema, nu stiu cum sa instalez mChat-ul pe tema we_clearblue, am instalat pe prosilver apare merge bine, dar nu stiu cum sa fac pentru we_clearblue, ma poate ajuta cineva?
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). Putin experimentat.
Cum pot sa instalez mChat pe we_clearblue?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa instalez mChat pe we_clearblue?
Cum ai instalat, cu Automod sau manual?Jiraiya scrie:Nu e chiar o problema, nu stiu cum sa instalez mChat-ul pe tema we_clearblue, am instalat pe prosilver apare merge bine, dar nu stiu cum sa fac pentru we_clearblue, ma poate ajuta cineva?
Urmeaza instructiunile pentru o instalare Manuala......
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=105
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.12
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Am instalat cu AutoMod, trebuie neaparat manual ca sa mearga pe we_clearblue?Dragosvr92 scrie:Cum ai instalat, cu Automod sau manual?Jiraiya scrie:Nu e chiar o problema, nu stiu cum sa instalez mChat-ul pe tema we_clearblue, am instalat pe prosilver apare merge bine, dar nu stiu cum sa fac pentru we_clearblue, ma poate ajuta cineva?
Urmeaza instructiunile pentru o instalare Manuala......
http://www.phpbb.ro/knowledge/kb_show.php?id=105
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Da. Automod nu stie decat sa modifice stilul prosilver. Instaleaza manual. Esti cel mai sigur. Dar, eu iti recomand sa actualizezi la 3.1.5. Extensiile se pot instala cu un singur click si merg pe toate stilurile.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."