Buna ziua , de ce imi da aceasta eroare ? nu am modificat nimic ! daca dau refresh la pagina cand imi da eroarea merge ! daca sterg cache ul de la browser si reintru pe site reapare eroarea pana dau refresh , aveti idee ?
O seara buna.
http://s23.postimg.org/8vf0i9rgb/eroare.png
Problema sql
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema sql
Ai un fisier template/html ce nu este salvat cu encoding ul UTF-8 without BOM.
Incearca sa verifici in erorile serverului pentru a ti da seama care este.
Modificarile fisierelor phpbb se fac doar cu Notepad++. Nu instala stiluri modificate si lansate de Romani tembeli. Sunt pline de greseli si erori.
Te rog ca de acum in colo sa postezi doar mesajul-text cu eroarea.
Imaginea nu o sa existe mereu la link, si topic ul nu va avea sens fara problema principala.
Plus ca, daca este postat ca text simplu, poate fi gasit in motoarele de cautare pentru a afla solutia
Incearca sa verifici in erorile serverului pentru a ti da seama care este.
Modificarile fisierelor phpbb se fac doar cu Notepad++. Nu instala stiluri modificate si lansate de Romani tembeli. Sunt pline de greseli si erori.

Te rog ca de acum in colo sa postezi doar mesajul-text cu eroarea.
Imaginea nu o sa existe mereu la link, si topic ul nu va avea sens fara problema principala.
Plus ca, daca este postat ca text simplu, poate fi gasit in motoarele de cautare pentru a afla solutia

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3