Buna ziua,
am un forum cu versiunea 3.0.12 instalata si as vrea sa stiu cam cate resurse CPU foloseste optiunea "active topics" comparativ cu navigatul normal. Pe forumul meu am 3 categorii si as vrea sa mai adaug cateva dar sunt si useri care prefera sa aibe totul intr-un singur loc asa ca ma gandeam ca dupa ce mai creez cateva categorii sa pun si un link asa: search.php?st=&sk=t&sd=d&sr=topics&sear ... ive_topics , cu ajutorul caruia utilizatorii sa poata naviga ca si cum toate topicurile ar fi intr-un singur loc.
Cam cate resurse CPU foloseste functia active topics comparativ cu navigatul normal?
Daca are relevanta... forumul e pe BlueHost pe un server shared.
Multumesc.
Cate resurse foloseste "active topics"?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cate resurse foloseste "active topics"?
Nu au fost masurate

- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cate resurse foloseste "active topics"?
Cum a spus si Dorin, nu au fost masurate 
Dar, nu are ce sa consume. Nu trimite multe cereri catre baza de date. Lista se actualizeaza doar dupa postarea unui subiect.

Dar, nu are ce sa consume. Nu trimite multe cereri catre baza de date. Lista se actualizeaza doar dupa postarea unui subiect.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3