CGP România

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
Mihu90
Nou venit
Versiune: 3.0.10
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Experimentat

CGP România

Mesaj de Mihu90 »

Bună ziua!

Aș dori să vă rețin puțin atenția și să vă prezint o nouă comunitate de gaming dedicată tuturor românilor - Comunitatea Gamerilor Profesioniști (https://cgp.ro). Promit că nu va fi un topic foarte lung. Voi încerca doar să vă conving de ce ați alege să fiți membru al comunității și să participați alături de mine la această aventură.

Comunitatea a fost deschisă oficial astăzi, 23 august. O zi atât de specială. De ce? Pentru că acum foarte mulți ani, mai precis pe 23 august 1944, în România s-a produs o schimbare. Iată vă a venit timpul ca pe 23 august anul curent să se mai producă încă una. Încă o nouă comunitate de gaming este acum online.

Prima interacțiune a comunității cu dvs. o va reprezenta chiar platforma pe care o avem instalată. Veți observa că suntem printre puținele comunități din România care folosesc Woltlab Burning Board 4.1 pentru forum. Dar nu e vorba doar de un forum... Prin modificările instalate (mare parte premium) structura comunității a fost îmbunătățită semnificativ, existând o serie de programe utilitare ce îmbunătățesc experiența utilizatorilor. Nu am răspuns încă la întrebarea: cu ce vrem totuși să ne diferențiem?

Dorim să îmbunătățim experiența utilizatorilor, să creem un mediu plăcut, pentru ca oamenii să se poată relaxa și utiliza așa cum se cuvine serviciile puse la dispoziție. O să vă dau și un exemplu în acest sens. Există foarte multe comunități care organizează turnee și competiții între utilizatorii săi, dar foarte puține au implementat un sistem prin care competiția să poată fi organizată și monitorizată corect. Noi avem așa ceva. Am automatizat o parte din proces, monitorizarea unui turneu cât și unui joc fiind mult mai facilă. O altă noutate față de alte comunități deja existente, ar fi și implementarea unui sistem de live streaming prin care se pot urmări diverse meciuri între clanurile comunității sau participanții dintr-un turneu.

Bineînțeles că sunt și alte lucruri pe care le-am putea spune, dar nu am vrea totuși ca acest mesaj să devină prea lung. Vă invităm cu drag să vă alăturați comunității și să deveniți parte a acesteia. Fiind la început de drum, nu putem să vă ascundem și faptul că suntem și în căutare de oameni care ar dori să facă parte din echipă și să ne ajute cu ceva mai multe lucruri.

Suntem conștienți de faptul că nicio comunitate nu poate merge mai departe fără utilizatorii săi, fără oameni cărora să le pese și să ofere un feedback. Suntem la început. Știm că mai sunt o groază de lucruri ce trebuie puse la punct, dar încetul cu încetul o să le rezolvăm.

Vă mulțumesc pentru atenția acordată și vă invit să deveniți membru al comunității - https://cgp.ro. Să aveți o zi frumoasă!
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”