Cred ca am postat unde trebuie !
Problema mea este urmatoarea:Din controlul permisiunilor forumului daca vreau sa modific nivelul de autorizare al unui forum in modul avansat, la optiunea vot ,nu ma lasa sa pun varianta "toti" ci revine la "inreg" dupa ce apas trimite.
Am incercat mai multe combinatii de autorizare si nu ma lasa de nici o culoare sa pun la vot "toti".
Guest Vote mod with tracking
- BuGsY
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Pentru ca utilizatorii anonimi să aibă posibilitatea să voteze în chestionarele din topic-uri, va trebui să instalezi MODificarea guestvote_mod with tracking.
Această MODificare vine cu un system ce include IP & cookie-ul celui ce a votat pentru ca acesta să nu poată să voteze de mai multe ori în acelaşi chestionar.
Această MODificare vine cu un system ce include IP & cookie-ul celui ce a votat pentru ca acesta să nu poată să voteze de mai multe ori în acelaşi chestionar.
- Gioni
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Aha ! Multumesc !
Aveti o idee mai trebuie ceva setari mai trebuie umblat pe undeva si a omis dl.Andreas G. Nie?
Atentie! Aviz amatorilor!!!!

De "ciuda" am inslalat Albumul si at a glance care sunt ok.
Dar guestvote_mod with tracking nu vrea de nici o culoare !
Aveti o idee mai trebuie ceva setari mai trebuie umblat pe undeva si a omis dl.Andreas G. Nie?

Din iuteala de tastatura si nebagare de seama am confundat forumurile si am configurat aiurea "guestvote_config".

Atentie! Aviz amatorilor!!!!