Line : 427, File : /admin/admin_ug_auth.php

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
p4uL
Utilizator înregistrat

Line : 427, File : /admin/admin_ug_auth.php

Mesaj de p4uL »

Couldn't update private forum permissions

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' 1)' at line 2

INSERT INTO phpbb_auth_access (forum_id, group_id, auth_mod) VALUES (4, , 1)

Line : 427
File : /home/p4ul/public_html/admin/admin_ug_auth.php

Eroarea asta mi-o da cand vreau sa fac pe cineva moderator. Nush cred ca de la un mod care l-am instalat si nu era bun! ce pot sa fac ca sa mearga? Plsss Help ME!!!
BuGsY
Fost coleg
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de BuGsY »

Date necesare într-un mesaj. Dă-ne un link către MODificarea instalată de tine.
p4uL
Utilizator înregistrat

Mesaj de p4uL »

Pai asta e problema ca nu stiu ce am instalat de nu merge ca daca stiam exact puteam sa o repar! crede-ma am instalat multe in forumul ala! Abia cand am vrut sa fac un moderator am vazut ca nu merge! Poate mod-ul a fost instalat maidemult! Adresa forumului este www.p4ul.xro.us (functioneaza totul bine la el doar asta e problema)
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use
matrix
Utilizator înregistrat

Mesaj de matrix »

dorin scrie:
Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use
excelent raspuns, cum de ti-a venit???

pai crezi ca daca omu stia ce e ala mysql si cu ce se mananca mai intreba pe aci pentru o probleme banala? care se rezolva simplu facand punand level user = x sau y (sau power user? nu mai stiu exact cum e) in mysql tabela _users (unde x corespunde la moderator si y corespunde la admin)
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”