Cum scap de spameri boti
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Cum scap de spameri boti
Salut la toti ! Am o probleme de cind am instalat forumul se inregistreaza boti/spameri nu stiu ce sunt si posteaza diferite reclame .... Cum scap de ei cum fac sa nu se mai inregistreze , cind vreau sai banez zice ca nu exista acest user! Help meee! Cum scap de ei ! Link forum www.saldat.eu/forum
- Anișor
- Versiune: 4.0.0-a1
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Cum scap de spameri boti
In acest moment, Q&A Captcha (intrebari si raspunsuri) s-a dovedit a fi cea mai eficienta solutie impotriva spambotilor (si cativa spammeri umani). Acest plugin este foarte simplu, practic setezi o intrebare la care utilizatorii trebuie sa raspunda. Intrebarile trebuie sa fie cat mai dificile, cel mai indicat sa folositi intrebari care au legatura cu tara noastra, sau limba romana etc. In general spambotii sunt din alte tari. Mai eficienta decat o intrebare este ghicitoarea.
Cateva exemple de intrebari eficiente :
Q: Care sunt majusculele din cuvantul : MasGshKsH ?
A: MGKH
Q: A lasat-o Dumnezeu Ca s-o bem si tu si eu.
A: Apa
Pentru a activa Q&A Captcha mergeti in Panoul administratorului, General, Setari impotriva botilor de spam. Mergem in jos pana la Componente disponibile, de acolo selectam Intrebari&Rasunsuri apoi configurare.
Cateva exemple de intrebari eficiente :
Q: Care sunt majusculele din cuvantul : MasGshKsH ?
A: MGKH
Q: A lasat-o Dumnezeu Ca s-o bem si tu si eu.
A: Apa
Pentru a activa Q&A Captcha mergeti in Panoul administratorului, General, Setari impotriva botilor de spam. Mergem in jos pana la Componente disponibile, de acolo selectam Intrebari&Rasunsuri apoi configurare.
Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpbb3
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
La mine nui Intrebari si Raspunsuri ,imi zici in engleza unde gasesc peurma ca e in limba engleza forumul!
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.12
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Este Q&AN1NT3ND0 scrie:La mine nui Intrebari si Raspunsuri ,imi zici in engleza unde gasesc peurma ca e in limba engleza forumul!
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.14
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
De șters, my bad