Nu apar fisierele pe FTP

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.1.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
LegalFun
Nou venit
Versiune: 3.1.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Nu apar fisierele pe FTP

Mesaj de LegalFun »

Am instalat direct prin firma de hosting ( Hostinger.RO ) phpBB si nu mi-a pare fisierele in FTP ( FileZila ). Deci cum pot schimba stilul, cum intru in fisiere? :D :D :D

URL forum: http://minecraftmoldova.tk/forum
Versiunea phpbb 3: 3.1.5
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? Instalat pe data de 11.11.2015
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: Ce?
MODurile instalate: Ce?
De cand a aparut problema semnalata?: ... -_-
Ultima oară modificat 06-Dec-2015, 19:26:09 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: atentie la titlu, citeste Regulamentul !
LegalFun
Nou venit
Versiune: 3.1.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: HELP!!!

Mesaj de LegalFun »

rezolvat
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: HELP!!!

Mesaj de Dragosvr92 »

LegalFun scrie:Am instalat direct prin firma de hosting ( Hostinger.RO ) phpBB si nu-mi apar fisierele in FTP ( FileZila ).
Nu este recomandat sa instalezi phpbb prin serviciile de instalare ale unui host.
phpbb.com ofera ajutor limitat pentru cei ce fac asta, pentru ca versiunea instalata de ei contine modificari ce pot strica forumul mai tarziu. Mai bine reinstalezi manual, pachetul descarcat de pe phpbb.com, cat inca esti la inceput si mai poti. Asta daca planuiesti sa folosesti forumul pentru o perioada mai indelungata. Daca i doar asa o faza, si in 5 - 12 luni il inchizi, nu conteaza :mrgreen:
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Cum pot să...?”