Salut,
De aproximativ 1 an cineva , sau un script de brute force, tot incearca sa se logheze pe contul Admin al forumului. Stiu asta pentru ca in momentul in care doresc sa ma loghez imi este afisat utilitarul anti spam , semn ca cineva a incercat sa se logheze dar fara succes. Am setat forumul ca dupa 3 incercari gresite de introducere a parolei sa imi afiseze utilitarul anti spam in care sa bag cuvantul respectiv .
Cum fac sa identific ip-ul de pe care s-a incercat logarea a.i sa banez intreaga clasa de ip-uri ?
Cum depistez IP-ul celor care incearca sa se logheze Admin
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum depistez IP-ul celor care incearca sa se logheze Adm
Prin utilitarul Antispam intelegi Codul CAPTCHA? Sau faptul ca trebuie sa te reloghezi in panou?
Poti citii usage logs si cauti dupa directorul /adm/ vezi ce IP a incercat sa il acceseze.
Poti citii usage logs si cauti dupa directorul /adm/ vezi ce IP a incercat sa il acceseze.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Salut Dragos,
Multumesc pentru raspuns. De fapt m-am exprimat eu gresit. Am o intrebare in limba romana care apare atunci cand e introdusa parola gresit de 3 ori . acea intrebare cere sa fie scris un cuvant de la coada la capat. Azi am bagat parola gresit o singura data si s-a activat intrebarea. Dar eu am setat-o sa se activeze la 3 incercari gresite. Raspunsul nu poate fi decat ca cineva a mai incercat sa se logheze de doua ori inaintea mea altfel nu mi se activa intrebarea.
Ma loghez rar pe contul de admin si aproape de fiecare data m-am confruntat cu situatia asta .
Usage Logs? UNde gasesc?
Multumesc pentru raspuns. De fapt m-am exprimat eu gresit. Am o intrebare in limba romana care apare atunci cand e introdusa parola gresit de 3 ori . acea intrebare cere sa fie scris un cuvant de la coada la capat. Azi am bagat parola gresit o singura data si s-a activat intrebarea. Dar eu am setat-o sa se activeze la 3 incercari gresite. Raspunsul nu poate fi decat ca cineva a mai incercat sa se logheze de doua ori inaintea mea altfel nu mi se activa intrebarea.
Ma loghez rar pe contul de admin si aproape de fiecare data m-am confruntat cu situatia asta .
Usage Logs? UNde gasesc?
- Dragosvr92
Nu cred ca i nevoie sa ti faci atatea griji daca ai o parola sigura.
Nu am auzit nici o data sa apara CAPTCHA cand incerci sa te loghezi ca admin.
Din logari nu poti vedea decat cand cineva a fost logat in panou.
Poti verifica logarile hostului pentru a vedea de pe ce IP a fost accesat directorul /adm/
Nu cunosc alta cale de a verifica incercarile de logare esuate.
Nu am auzit nici o data sa apara CAPTCHA cand incerci sa te loghezi ca admin.
Din logari nu poti vedea decat cand cineva a fost logat in panou.
Poti verifica logarile hostului pentru a vedea de pe ce IP a fost accesat directorul /adm/
Nu cunosc alta cale de a verifica incercarile de logare esuate.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Multumesc, o sa ma uit in logarile hostului. Uite aici : http://prntscr.com/9ysp8b
- Dragosvr92
Aia este pagina de logare in cont ca user... Nu i logarea secundara a panoului de administrare.
Din Usage logs ai ce sa gasesti in cazul asta... Posibil sa fie alt ceva in neregula. Dar nu stiu ce. Poate stie alt cineva.
Din Usage logs ai ce sa gasesti in cazul asta... Posibil sa fie alt ceva in neregula. Dar nu stiu ce. Poate stie alt cineva.