Am aceeasi problema la ambele:
Mi-am facut cont la mymail.ro si am setat in panoul administratorului cum trebuie
si-mi da urmatoarea eroare
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_hostconnect: connect failed in /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php on line 111
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to mail.mymail.ro:25 in /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php on line 111
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php:111) in /home/hosting/sentimental/includes/page_header.php on line 474
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php:111) in /home/hosting/sentimental/includes/page_header.php on line 476
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php:111) in /home/hosting/sentimental/includes/page_header.php on line 477
DeBUG MODE si mai nu stiu ce
va rog sa ma ajutati
problema cu SMTP la Lycos si 3x
- mihaitza
- Fost coleg
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu, forumul PhpBB romania a fost pe lycos. De anul acesta s-a achiziţionat domeniul phpbb.ro fiind hostat la http://www.pchardweb.com/
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
De ce se revine de fiecare data asupra unor probleme expuse si discutate de atatea ori? Va rugam, odata in plus, sa folositi sectiunea Cautare si sa va uitati prin articole inainte de a deschide un subiect nou.
PS: mihaita, pe cuvantu' meu ca dac-ar fi sa ...da' e sponsor oficial si tac
PS: mihaita, pe cuvantu' meu ca dac-ar fi sa ...da' e sponsor oficial si tac