problema cu SMTP la Lycos si 3x

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
barometru
Utilizator înregistrat

problema cu SMTP la Lycos si 3x

Mesaj de barometru »

Am aceeasi problema la ambele:
Mi-am facut cont la mymail.ro si am setat in panoul administratorului cum trebuie
si-mi da urmatoarea eroare
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_hostconnect: connect failed in /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php on line 111

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to mail.mymail.ro:25 in /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php on line 111

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php:111) in /home/hosting/sentimental/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php:111) in /home/hosting/sentimental/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hosting/sentimental/includes/smtp.php:111) in /home/hosting/sentimental/includes/page_header.php on line 477

DeBUG MODE si mai nu stiu ce
va rog sa ma ajutati
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

3x.ro sigur nu accepta server extern. Iar la lycos este o problema numai la versiunea 2.0.5.

Poti incerca alt server gratuit sau cel mai sigur unul platit.
barometru
Utilizator înregistrat

Mesaj de barometru »

Dar voi ce faceti ca am inteles ca tot folositi lycos nu?
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Nu, forumul PhpBB romania a fost pe lycos. De anul acesta s-a achiziţionat domeniul phpbb.ro fiind hostat la http://www.pchardweb.com/
AdY
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de AdY »

De ce se revine de fiecare data asupra unor probleme expuse si discutate de atatea ori? Va rugam, odata in plus, sa folositi sectiunea Cautare si sa va uitati prin articole inainte de a deschide un subiect nou.
PS: mihaita, pe cuvantu' meu ca dac-ar fi sa ...da' e sponsor oficial si tac :lol:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”