problema instalare tema noua

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.1.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Ale[CS]u
Nou venit
Versiune: 3.1.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

problema instalare tema noua

Mesaj de Ale[CS]u »

URL forum: http://d-zone.esy.es/forum
Versiunea phpbb 3: 3.1.8 (ultima versiune)
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie?: nu am facut nici-o modificare momentan
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare?: Nu
MODurile instalate pentru versiunile < 3.1.0: -
Extensii instalate pentru versiunile > 3.1.0: -
De cand a aparut problema semnalata?: Am instalat phpbb-ul si cand pun teme in folderul Styles si ,dupa cand intru in acp sa o pun pe forum nu imi apare tema la Styles in acp ...
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput).: Ma pricep cat de cat ,adica nu sunt bata ...
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: problema instalare tema noua

Mesaj de dorin »

Cum anume pui temele in Styles ? Ai verificat sa nu fie temele in subfoldere, de genul styles/styles?
Scrie răspuns

Înapoi la “3.1.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”