www.cyber-cup.ro/forum/

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
yUrY
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

www.cyber-cup.ro/forum/

Mesaj de yUrY »

www.cyber-cup.ro/forum/

qReply-Romana si At-A-Glance frumos instalate si merg de minune.

As avea o intrebare. Cum pun at-a-glance in partea dreapta a forumului cu e pe pegina de index a www.phpbb.ro ?
danielt
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.5
Server: UNIX/Linux

Re: www.cyber-cup.ro/forum/

Mesaj de danielt »

yUrY scrie:Cum pun at-a-glance in partea dreapta a forumului cu e pe pegina de index a www.phpbb.ro ?
In index_body.tpl este codul pentru layout-ul forumului. Vei gasi ca exista 6 tabele si un form. Fiecare tabela reprezinta o sectiune din forum.

Primul tabel, contine informatiile de deasupra forumului propriu-zis... daca ce urmeaza dupa primul tabel, pana la capat sau pana unde vrei tu, i-l bagi intr-un alt tabel vei avea practic 2 tabele mari.

Cred ca de aici, logica, devine simpla. Primul tabel i-l lasi cum este, iar pe a-l doilea i-l imparti in doua coloane. In prima coloana va fi tot ce este acum iar in a doua coloana va fi {GLANCE_OUTPUT}.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Ca şi "revizuire" pentru forum... zic că nu îmi place faptul că unii useri s-au trezit peste noapte fără contul de utilizator. În rest e frumos!
AdY
Utilizator înregistrat

Re: www.cyber-cup.ro/forum/

Mesaj de AdY »

danielt scrie:
yUrY scrie:Cum pun at-a-glance in partea dreapta a forumului cu e pe pegina de index a www.phpbb.ro ?
In index_body.tpl este codul pentru layout-ul forumului. Vei gasi ca exista 6 tabele si un form. Fiecare tabela reprezinta o sectiune din forum.

Primul tabel, contine informatiile de deasupra forumului propriu-zis... daca ce urmeaza dupa primul tabel, pana la capat sau pana unde vrei tu, i-l bagi intr-un alt tabel vei avea practic 2 tabele mari.

Cred ca de aici, logica, devine simpla. Primul tabel i-l lasi cum este, iar pe a-l doilea i-l imparti in doua coloane. In prima coloana va fi tot ce este acum iar in a doua coloana va fi {GLANCE_OUTPUT}.
Daniel, eu te tin minte inca cu acel "how-to" pentru At-A-Glance. Inca mi se pare ca merita efortul. Acuma...astept sa'ti faci timp :)
Ca si feed-back, tin sa subliniez faptul ca idee de "Caracter mare - caracter mic" si toata chestia aia mi se pare extrem de inestetica. Drept urmare, sincer, nu-mi place.
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”