Cum instalez o tema?

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
LoveCucuruz
Nou venit
Versiune: 3.0.0
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Cum instalez o tema?

Mesaj de LoveCucuruz »

Buna seara/ziua/amiaza ce o fi cand cititi.As avea nevoie de putin mai mult ajutor.Experienta mea in phpBB este NULA.Mi-am deschis un forum hostat gratuit pe care vreau sa mai scriu si eu una alta..Toate bune si frumoase l-am modificat am facut adminii paginile numele,dar apoi am ajuns la template.Cele oferite sunt oribile.Si aici intervine ajutorul vostru.Am gasit pe internet un template pe gustul meu:).Dar nu am habar nu cum sa il incarc(sa il folosesc) pe forum.Daca cineva este indeajuns de binevoitor sa imi explice pas cu pas(babeste)(ca la prosti) cum sa incarc acest template i-as fi vesnic recunoscator.Forumul este facut pe MyForum.Ro

Multumiri si aprecieri! :lol:
Anișor
AdministratorAdministrator
Versiune: 4.0.0-a1
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Ajutor va rog!

Mesaj de Anișor »

Nu ofer ajutor prin intermediul mesageriei private.
Vă rog să postați toate problemele în forumuri.
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Ajutor va rog!

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Oke. În mod normal o temă phpBB este arhivată (este un pachet). Arhiva are următoarea structură:
  • nume_temă (directorul părinte)
    • imageset (director/folder)
    • template (director/folder)
    • theme (director/folder)
    • style.cfg (fișier)
Pentru a putea instala o temă trebuie să urci pe serverul tău prin ftp folderul nume_temă în directorul styles/. După ce ai făcut acest lucru, mergi în PA ---> Stiluri. În acest moment va fi afișat un tabel ce îți va arăta stilurile instalate dar și stilurile dezinstalate. În secțiunea de stiluri dezinstalate vei găsi tema pe care tocmai ai pus-o pe server. Tot ce trebuie să faci este să urmezi legătura "Instalează" ---> bifează "Setează stilul standard" pe "Da" ---> Trimite. Mesajul care confirmă instalarea cu succes a temei este "Stil adăugat cu succes.".
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Ak47
Nou venit
Versiune: 3.1.9
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Cum instalez o tema?

Mesaj de Ak47 »

Daca am ecranul alb cum o instalez .. nu imi apare nimic cand dau la personalizare
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”