Tocmai am gasit contul in phpbb_users acum ce fac sa schimb parola
Am schimbat adresa yahoo si am intrat pe forum si am dat la parola perduta dar nu merge imi apare nume gresit sau adresa gresita ce sa fac va rog ajutatima ms anticipat
Cum schimb baza de date
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: phpb
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Cum schimb baza de date
T.c Mersi pentru ajutor phpbb.ro cel mai tare ..
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Sunt cam in aceeasi situatie ca mai jos, dar nu gasesc nici un raspuns. Ma puteti ajuta va rog?
Vreau sa modific numele unui user. Am incerct din Panoul utilizatorului, dar nu ma lasa, imi spune ca numele are caractere gresite. Din Panoul administratorului/user nu am cum
Vreau sa modific numele unui user. Am incerct din Panoul utilizatorului, dar nu ma lasa, imi spune ca numele are caractere gresite. Din Panoul administratorului/user nu am cum
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
@Monica620048,
Ce caractere are numlele pe care vrei sa il introduci? De ce nu ai cum din panoul administratorului, nu esti admin?
Era de preferat daca deschideai un nou topic si iti explicai clar problma. Nu o sa stea nimeni sa cinteasca un topic de 3 pagini de acu 3 ani ca sa isi dea cu parerea.
Ce caractere are numlele pe care vrei sa il introduci? De ce nu ai cum din panoul administratorului, nu esti admin?
Era de preferat daca deschideai un nou topic si iti explicai clar problma. Nu o sa stea nimeni sa cinteasca un topic de 3 pagini de acu 3 ani ca sa isi dea cu parerea.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3