Salut,
Am o problemă cu cu tema we_clearblue,
Atunci când un utilizator postează ceva, îmi apare doar :
http://i.imgur.com/wQlLCTB.png
Cine poate pune rezolvarea ca să îmi arate, rank-ul, numărul de mesaje, mulțumirile, ș. a.m.d.
Informațiile necesare :
URL forum: http://www.metin2zone.ro/
Versiunea phpbb 3: 3.0.14
Daca forumul a fost instalat recent sau reprezinta un update/upgrade/conversie? : Instalat
Ati folosit un wizard de instalare furnizat de firma de gazduire pentru instalare? : Nu
De cand a aparut problema semnalata? De la început.
Nivelul vostru de experienta in instalarea/utilizarea/administrarea phpbb (fiti sinceri, raspunsul ar putea fi formulat pe intelesul vostru daca sunteti la inceput). Nivel Mediu
Mulțumesc anticipat!
Problemă afișare detalii tulizator!!!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Problemă afișare detalii tulizator!!!
Vad ca nu dai permisiuni vizitatorilor nici macar sa citeasca regulile. Dar sa mai vada si forumurile...
Versiunea stilului pe care o ai este pentru phpBB 3.0.12. Nu pentru 3.0.14(link). E posibil sa ii lipseasca noi modificari de cod.
Codul pentru multumiri trebuie adaugat manual in fisierul stilului, urmand instructiunile de instalare pt thanks mod, sau ce ai tu.
Incearca sa inlocuiesti fisierul viewtopic_body.html cu unul proaspat din we_clearblue sau prosilver si vezi ce se intampla.
Versiunea stilului pe care o ai este pentru phpBB 3.0.12. Nu pentru 3.0.14(link). E posibil sa ii lipseasca noi modificari de cod.
Codul pentru multumiri trebuie adaugat manual in fisierul stilului, urmand instructiunile de instalare pt thanks mod, sau ce ai tu.
Incearca sa inlocuiesti fisierul viewtopic_body.html cu unul proaspat din we_clearblue sau prosilver si vezi ce se intampla.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Problemă afișare detalii tulizator!!!
Am rezolvat aia cu permisiunile: acum am dat permisiuni pentru vizualizare.
Încerc acum să modific, alea și revin cu un edit.
Problemă rezolvată!
Mulțumesc mult pentru ajutor!
Încerc acum să modific, alea și revin cu un edit.
Problemă rezolvată!
Mulțumesc mult pentru ajutor!