1-2 intrebari usoare pentru unii grele cu draci pentru mine

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
twisted
Nou venit

1-2 intrebari usoare pentru unii grele cu draci pentru mine

Mesaj de twisted »

Salut

Probabil au mai fost puse intrebarile astea si daca e asa va rog sa mah scuzati si sa-mi raspundeti mai explicit (mai ca la prosti :oops: ) ca-s nou in ale phpbb-ului si nu-s nici prea beton la php.
Fac si eu niste teste pentru un viitor forum care sa continue o idee mai veche ce anume vedeti aici.
Ei aici am eu niste probleme si anume:
1. cum fac sa iau form-ul ala in flash de login de acolo unde sta nasol tare de tot si-l pun eu in alta parte eventual intr-o pagina introductiva care o sa explice si cum s-a ajuns la acest forum.
2. cum fac sa ingustez si eu forum-ul ? Am vazut template-uri pe net la care era si mod expanded de era cum e si asta, ei eu as vrea insa asta sa-l ingustez oleaca sa ramana putin loc pe laterale si sa aiba o anumita latime... ceva in genul stilului mxReloaded doar ca aplicat pe stilul asta.
Sper ca intelegeti ce vreau sa spun si o sa-mi raspundeti, daca nu am fost prea clar in exprimare promit sa fiu mai atent data viitoare la exprimare.

Toate bune.
Snappy
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Snappy »

din cate am inteles...

2) incearca sa te joci in overall_header.php - eu nu am reusit sa il ingustez dar... poate toie iti iese :)

referitor la 1) eu personal nu am prea inteles...

numai bine...
twisted
Nou venit

re

Mesaj de twisted »

pai la 1) mai refer la bucata aia in flash care imi arata login si passsword ca sa mah loghez la forum ei, ei chestia aia de acolo de sus eu vreau sa o iau si sa o duc in alta parte eventual pe o pagina care va fi pusa si va fi inaintea forumului ca sa zic asa ei si nu stiu cum sa fac asta sau daca am cum. :roll:
twisted
Nou venit

re

Mesaj de twisted »

tre sa-mi raspund singur ei asta e, am reusit sa ingustez si asta din doua fisiere in cazul meu si anume overall_header.tpl si index_body.tpl am folosit un notepad si am inlocuit tot cu era cu 100% si era si legat de tabele cu 800 ei eu insa sa fiu sigur am inlocuit si in portal_body.tpl dar cred ca din primele 2 e toata jmecheria si a iesit ceea ce a iesit, parerea mea ca a iesit bine, dar ramane si la latitudinea altora.
Bun acu ar mai ramane doar cu problema 1 care am reusit sa rezolv temporar am identificat linia care avea secventa flash si am scos-o din tabel problema ar fi insa cum as putea sa fac sa o pun pe o pagina noua care urmeaza sa o fac un anume index.html astfel incat atunci cand se logheaza cineva sa-l duca la prima pagina a forumului.
Isi da vreo cineva cu parerea ? :roll:
Ca pe mine aci chiar ca nu mah duce capul sa rezolv !!! :oops:
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”