Nu mai sint recunoscut ca administrator

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
radule
Utilizator înregistrat

Nu mai sint recunoscut ca administrator

Mesaj de radule »

Salut lume
Problema mea e urmatoarea: pe seitele nostru de pe horsepower.ro, avem forum. Seitele a fost facut de un cunoscut din Buc. , si in timp ce eram amindoi pe forum, dintr-o data, si eu si el, nu am mai putut sa vedem Panoul administratorului, si nici ca mai putem face ceva. Parolele sint la el, si el e cu ceva manevre, cu armata, mai stiu eu pe unde, iar cel ce subventioneaza seitele, numai ca nu se urca pe pereti, ca nu mai functioneaza absolut de loc cum trebuie, nu mai putem baga atacheuri, decit in PM (ce idiotenie :cry: ), iar noi, adminii, cu toate ca deasupra avatarelor noastre din profil, sta scris Administrator, totusi nu putem face nimic, si sintem ca orice muritor de rind, inauntru.
Ce e de facut, ca sa putem intra din nou in sistemul de administrare, cum era inainte :?:
Poate puteti sa ne invatati ce si unde sa ne uitam, si ce sa facem. Problema a aparut cam la o saptamina de la ultimul update de php, daca nu ma insel.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

radule
Utilizator înregistrat

Mesaj de radule »

Parola nu am uitat-o, si de lasat sa mi se trimeata o noua parola, am facut si asta, si tot nimic. Nu ma recunoaste ca administrator, si nu-mi apare panoul de administrare.
Nu sint numai eu in situatia asta, ci toti care au moderat acest forum bis dato.
radule
Utilizator înregistrat

Mesaj de radule »

Am facut o poza cu member user, si dupa cum se vede, primul de sus, e un nimeni, sau cum sa zic!!
De la horsepower (Administrator), urmatorii 3 sintem admini, "fara drepturi" :lol: cum vine vorba.
Cum pot sa fac sa dispara cel de sus cu nr 1, care sa implementat singur (sau cred ca nu am fost hakuit :evil: ) :?:
Ce e de facut in cazul asta( va rog un pic detaliat, ca nu sint expert in asa ceva) :?:

Aici e dovada
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Ce versiune de phpbb folosesti ?

Dezactiveaza imediat forumul, intra pe baza de date si sterge userul ala si vezi ce calitate de utilizator ai, eventual modifica sa fii din nou administrator si fa imediat update la forum daca ai o versiune mai veche. Vezi sa nu mai fie si alti administratori in baza de date.
radule
Utilizator înregistrat

Mesaj de radule »

Pai daca dezactivez forumul, sint mincat, ca se duc toate datele din sistem, iar parolele de intrare in baza de date sint la adminul principal, horsepower(Stefan), care nu e de gasit de o saptamina. Cind sa intimplat bazaconia asta era si el cu mine pe chat, si dintr-o data nu ne-a mai recunoscut pe nici unul, sistemul. Stiu ca a facut update cu ultima varianta de php, si a mers bine vreo citeva zile.
Cit despre dezactivare &Co, pai atunci cel ce subventioneaza seitele, ma inpusca. Trebuie sa existe o cale mai "democratica" de solutionare.
Eu as intra in baza de date, ca atunci ar fii simplu, dar nici asta nu pot, ca a preluat puterea, cum vine vorba, acel user invizibil, cu nr 1
firar
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Daca nu poti intra in BD e grav. :shock:

ar trebui schimbate parolele, etc. asa ca fara o masura radicala nu rezolvi nimic doar prelungesti agonia.
radule
Utilizator înregistrat

Mesaj de radule »

Imi vine sa ma omor, nu alta. Cum de sa putut intimpla asa ceva, nu pot sa-mi explic, ca doar nu am butonat ceva in panoul administratorului.
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

radule scrie:Imi vine sa ma omor, nu alta. Cum de sa putut intimpla asa ceva, nu pot sa-mi explic, ca doar nu am butonat ceva in panoul administratorului.
stai linistit, nu e din vina ta, trebuie doar mai multa atentie la securitatea forumului si a bazei de date. Muta forumul intr-un alt director si ocupate de baza de date. Eventual fa o reinstalare a ultimei versiuni si apoi reconstituie baza de date dintr-un backup inainte de producerea fenomenului. Daca nu ai un asemenea backup, fa acum un backup, curata baza de date de alti administratori si restaureaz-o dupa reinstalare. Bafta !
radule
Utilizator înregistrat

Mesaj de radule »

As faceo cu placere, dar nu am parolele de administrare a seitelui unde e forumul, firar :(((((
www.horsepower.ro
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”