Problema Iconite Forum

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.2.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
qBeaZ
Nou venit
Versiune: phpbb3
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Problema Iconite Forum

Mesaj de qBeaZ »

Salut! Am o problema cu iconitele de la forum. Problema sta in felul urmator, am inceput sa editez o tema phpbb3, combinand-o cu mai multe teme, cand am incarcat-o pe forum, a aparut o problema, nu mai arata deloc iconitele de la "new topic", "Topic Locked", etc.. La acele iconite ma refer. Iar in loc de iconitele acelea, apare text, de exemplu "Topic inchis", in loc sa-mi apara iconita pentru "topic inchis". Am tot cautat tutoriale pe google, insa nu am gasit nimic care sa ma ajute. Multi spuneau sa pun pozele in styles/tema mea/themes/images, am pus acolo acele imagini de la o alta tema, am pus si stylesheet.css si tot nu merge.. Putin ajutor va rog frumos?
Nu cred ca mai are rost sa pun poze, dau forumul direct pentru a va lamurii cu problema: http://overed.ro
frantadesign
Nou venit
Versiune: 3.2.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Problema Iconite Forum

Mesaj de frantadesign »

Le poti pune cu before sau cu background.
Scrie răspuns

Înapoi la “3.2.x Funcţionare”