Probleme cu Avatarurile
Din nou acceasi problema
am si eu acceasi problema ,cu galeria de la avatar,,, ,,,,cum fac ca sa mi apara imaginiile ,,,
am incercat cu images/avatars/gallery/ , si am pus in gallery un folder de ex: images/avatars/gallery/anime ,,,,dar nu il vede,?
am incercat cu images/avatars/gallery/ , si am pus in gallery un folder de ex: images/avatars/gallery/anime ,,,,dar nu il vede,?

Nu incerc sa supar pe nimeni insa va rog frumos desi s-a tot discutat pe aici problema ca nu pot pune un avatar in profil, spuneti-mi si mie unde sa tot introduc codul acesta 777? deci nu pot fi introduse avatarurile in profilul fiecarui user. mentionez faptul ca forumul a fost creat de un amic si cunostintele mele reduse, desi rasfoiesc zilnic phpbb nu ma ajuta. Unde trebuie facuta aceasta configurare?
In mod sigur raspunsul la aceasta intrebare il gasesc pe forum, dar sincer la cate am citit...nu mai stiu pe unde sa legasesc.
Multumesc.
In mod sigur raspunsul la aceasta intrebare il gasesc pe forum, dar sincer la cate am citit...nu mai stiu pe unde sa legasesc.
Multumesc.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: avatar
in clientul FTP selectezi fisierul si trebuie sa ai optiunea FTP Comand, acolo cauti CHMOD 777. Un search cu Google nu stricaYELLOW scrie:Nu incerc sa supar pe nimeni insa va rog frumos desi s-a tot discutat pe aici problema ca nu pot pune un avatar in profil, spuneti-mi si mie unde sa tot introduc codul acesta 777? deci nu pot fi introduse avatarurile in profilul fiecarui user. mentionez faptul ca forumul a fost creat de un amic si cunostintele mele reduse, desi rasfoiesc zilnic phpbb nu ma ajuta. Unde trebuie facuta aceasta configurare?
Multumesc.

Edit: mai fratilor nu mai cereti suport prin MP sau YM, scrieti aici.
Search Google - CHMOD, primul link:
De exemplu pentru CuteFTP, procedati astfel:What is chmod?
chmod is a Unix command that lets you tell the system how much (or little) access it should permit to a file....
Changing file and folder permissions
You can set who can open, change, or delete files and folders on remote sites.
To change permissions for a single remote file or folder
Connect to a site.
Click on a file or folder.
On the menu bar, click File > Properties.
Select the check boxes next to the permissions you want for yourself (Owner), a Group of users, and the general Public.
Click OK.
To change permissions for a group of remote files or folders
Connect to a site.
Highlight a group of files or folders.
On the menu bar, click File > Properties.
Select the check boxes next to the permissions you want for yourself (Owner), a Group of users, and the general Public.
Click OK.
Notes
A gray check signifies the permission is granted for some files in a selected group, but not in others. You can still change the permission for the whole group.
If you cannot change permissions for a file or folder, the FTP server administrator will need to modify your account or the file permissions so that you can modify permissions
Detalii :
http://help.globalscape.com/help/cuteft ... ssions.htm
- CSpaima
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Re: Din nou acceasi problema
Ca sa-l vada faci in felul urmator.Mare atentie:Alexcuby scrie:am si eu acceasi problema ,cu galeria de la avatar,,, ,,,,cum fac ca sa mi apara imaginiile ,,,
![]()
![]()
1.faci un dosar in clientul ftp,acolo unde sunt dosarele forumului la images/avatars/gallery/animate ,de exemplu animate
2.mergi pe forum la panoul adm ,la configurare generala unde calea la galeria avatar sa fie exact asa images/avatars/gallery,fara bara aia de la sfarsit.
3.daca tot nu merge ...in clientul ftp dai acces la dosar 777(clik dreapta si properties)
Mda,ai dreptate ,
stiu ca si folderele trebuie sa fie sub 777 ,asta stiu si asta am facut
scuze,eu am vrut sa ma refer mai sus de foldere
scuze,eu am vrut sa ma refer mai sus de foldere
- Fabbritzio
- Utilizator înregistrat
Acesta este msg care imi apare daca vreau sa adaug o imagine ca avatar. Solutii????Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/192117383642d643f18665b.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php on line 241
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpcXnBZd' to './images/avatars/192117383642d643f18665b.jpg' in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php on line 241
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/page_header.php on line 475
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/page_header.php on line 477
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/usercp_avatar.php:241) in /home/www/free/rdszone.uv.ro/forum/includes/page_header.php on line 478