Nu intra in panou administrator !
Si eu am aceeasi problema. De fapt, problema cu Pagestart.php inexistent sta la baza neafisharii Panoului ADministratorului. Chiar daca clientul FTP nu da nici o eroare la upload, nu se poate pune pagestart.php!! L-am redenumit in page.php pana la urma, am reusit upload-ul, am modificat peste tot in Admin pagestart cu page, si vad doar un Frame din Panoul Administratorului (cel drept), si urmatoare eroare, de unde n-am mai stiut ce trebuie modificat.
Template->make_filename(): Error - file /usr/home/webroot/lxro/vhosts/metal.lx.ro/templates/subSilver/admin/index_navigate.tpl does not exist
(sunt pe lx, da:) )
Mentionez ca nici index_navigate.tpl nu-l pot uploada, desi .. cum spuneam .. clientul FTP nu-mi da nici o eroare.
Zeci de persoane au problema asta, cu neafisarea Panoului Administratorului. Oare chiar sa nu existe nici o solutie?
Template->make_filename(): Error - file /usr/home/webroot/lxro/vhosts/metal.lx.ro/templates/subSilver/admin/index_navigate.tpl does not exist
(sunt pe lx, da:) )
Mentionez ca nici index_navigate.tpl nu-l pot uploada, desi .. cum spuneam .. clientul FTP nu-mi da nici o eroare.
Zeci de persoane au problema asta, cu neafisarea Panoului Administratorului. Oare chiar sa nu existe nici o solutie?
nu mai... eu nu vrea sa modific nimik! vreau sa stiu dc face din astea... sa... ca de cand bag v. astea noi de phpbb numai prob.!!
Akantha are dreptate pur si simplu nu da nici o eroare atunci cand "cica" se transfera pagestart.php pe FTP, deci pur si simplu chiar zici ca o pune... dar daca te uiti mai bine SUPRIZA! Deci am 2 forumuri neterminate din cauza asta!! HELPPPPPPPPP
Akantha are dreptate pur si simplu nu da nici o eroare atunci cand "cica" se transfera pagestart.php pe FTP, deci pur si simplu chiar zici ca o pune... dar daca te uiti mai bine SUPRIZA! Deci am 2 forumuri neterminate din cauza asta!! HELPPPPPPPPP
niceman ... se pare ca pana la urma e vorba de 'restrictionarea upload-ului pentru anumite fisiere care intra in contradictie cu TERMENII SI CONDITIILE site-ului'
Si pentru UNII, probabil pagestart.php e unul din acei termeni
Daca esti pe lx, posteaza atunci pe mirobolantul forum in randul zecilor de 'afectati' de aceasta problema, eventual trimite fisierul in cauza administratorului, si vezi ce iese.
Dupa astfel de experiente .. o vreme nici nu vreau sa mai aud de forumuri.

Dupa astfel de experiente .. o vreme nici nu vreau sa mai aud de forumuri.

mda... acum am reusit sa pun pagestart.php pe FTP dar imi da urmatoarea eroare cand vreau sa intru in A.P :
si fisierul index_navigate.tpl este pe server!! eroare asta mi-o da in stanga ecranului in rest in dreapta este totul bine... ( si asa mai departe...)
Cod: Selectaţi tot
Template->make_filename(): Error - file /usr/home/webroot/lxro/vhosts/demonul.lx.ro/templates/subSilver/admin/index_navigate.tpl does not exist
Cod: Selectaţi tot
Welcome to phpBB
Thank you for choosing phpBB as your forum solution. This screen will give you a quick overview of all the various statistics of your board. You can get back to this page by clicking on the Admin Index link in the left pane. To return to the index of your board, click the phpBB logo also in the left pane. The other links on the left hand side of this screen will allow you to control every aspect of your forum experience. Each screen will have instructions on how to use the tools.
Forum Statistics
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
eu am rezolvat problema asta in felul urmator:
am mutat forumul intr-un subfolder si pe urma in directorul radacina am pus index.html cu redirectionare automata catre folderul forumului... www.au.xhost.ro
am mutat forumul intr-un subfolder si pe urma in directorul radacina am pus index.html cu redirectionare automata catre folderul forumului... www.au.xhost.ro
Cum pot dezactiva SSL!
Nu mai am acces la panoul administratorului, nu ma mai pot loga si asta numai dupa ce am activa SSL, cum as putea sa-l dezactivez, ce fisier trebuie sa-l repun pe server sau sa rescriu codul in el si sa-l rulez?
Din cate am observat mi-a ramas logat contul de administrator.
ce pot facE?
Multumesc!
Edit: Multumesc flowers, eram in criza de timp si nu am cautat prin tot forumul.
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Din cate am observat mi-a ramas logat contul de administrator.
ce pot facE?
Multumesc!
Edit: Multumesc flowers, eram in criza de timp si nu am cautat prin tot forumul.
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Ultima oară modificat 04-Noi-2005, 15:36:36 de către Chipo, modificat 1 dată în total.