CENZURA COMPLICATA :D

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
flusca_dragos
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

CENZURA COMPLICATA :D

Mesaj de flusca_dragos »

daca s'a mai discutat va rog sa imi dati si mie un link.. nu am reusit sa gasesc..
deci.. vreau daca se poate sa fac un forum, iar cand cineva da un mesaj sa fie de nevoie de confirmarea mea pentru afisarea acestuia.. ca sa evit toate jignirile si chestiile de gen. va multumesc mult si sper sa ma ajutati.

:oops: :shock:
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Lol, chiar o sa ma informez de acest MOD. Stiu k era o optiune in vBulletin k primele 5-10 mesaje de cei nou inregistrati trebuiau sa fie validate de moderatori.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Virtual
Utilizator înregistrat

Mesaj de Virtual »

Ar fi chiar ametitor sa confirmi toate mesajele userilor, poate la inceput cand sunt cativa useri doar pe forum dar imagineaza-ti cand ai deja 10 useri sa zicem care posteaza constant + alti 30 care posteaza ocazionar... ai innebuni.
flusca_dragos
Nou venit

Mesaj de flusca_dragos »

pai avem deja pers care sa se ocupa de asta.. ideea e ca nu or sa fie multe pers care sa posteze.. o sa fie multe pers care o sa posteze insulte & other.. si nu e greu sa te uiti in fiecare dimineata pe cate 10-30 mesaje.. mai ales cand esti la servici si asta te mai relaxeaza la o cafea.. + ca daca vezi injuraturi si alte chestii e ca si cum ai citi catavencu. sper sa ma puteti ajuta.. faza e ca nu stiu exact nici dupa ce sa caut. ar fi folositor si cum zic cei de mai sus(primele x mesaje.. ). multumesc mult!! :D
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”