Sarcini după instalare

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
cristicopilu
Utilizator înregistrat

Sarcini după instalare

Mesaj de cristicopilu »

Am luat documentatia de la d-voastra --va multumesc.. imi este de mare ajutor-- si intrebarea mea are legatura cu sectiunea 2.5 Sarcini după instalare.

Odată ce aţi instalat cu succes phpBB 2.0, TREBUIE să vă asiguraţi că aţi şters install.php, upgrade.php şi orice fişiere update_to_*.php. Lăsându-le este o posibilă problemă de securitate. Puteţi şterge şi db/schemas şi acest director docs/ dacă doriţi.

Eu am instalat phpBB din cPanel-ul celor ce ne gazduiesc site-ul si in cPanel am posibilitatea de a reactualiza phpBB atunci cand apare o versiune mai noua. Daca sterg fisierele precizate mai sus mai pot trece la o versiune mai noua :?: Rog pe cei cu experienta in asemenea probleme sa-mi dea si mie un sfat.
Va multumesc :!:
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Cum sa-ti zic eu .... daca nu stergi fisierele si folderele respective... NU iti merge forumul ;) . Si da, se mai poate face update daca le stergi.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”