Fisiere gata modificate

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
adamantix
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Fisiere gata modificate

Mesaj de adamantix »

Stiu ca cine vrea sa aiba forum trebuie sa munceasca si sa gandeasca un pic,fara sa-i vine totul mura-n gura.Dar decat sa risc sa pierd tot ce am facut pana acum sau sa existe erori pe forum,indraznesc sa va intreb:unde pot gasi fisiere gata modificate?Am gasit doar la Attach Mod ,in rest nimic.
Va rog eu mult,nu stiu ce fac,dar nu reusesc sa fac modificarile corect.As putea lasa forumul fara nici o MODificare,dar chiar nu-mi doresc asta.
Ultima oară modificat 20-Aug-2005, 21:41:02 de către adamantix, modificat 1 dată în total.
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Unii autori de MODificari dau si fisiere de forum gata modificate, altii nu. Ce te faci daca 2 MODificari fac schimbari in acelasi fisier? Oricum trebuie sa inveti sa-ti faci singur MODificarile daca vrei ca forumul tau fie original.
adamantix
Utilizator înregistrat

Mesaj de adamantix »

Ai dreptate.Dar ce te faci cand nu iti iese nici o modificare si forumul o ia razna?
Oricum mersi de raspuns,o sa caut sa vad daca gasesc ce-mi trebuie.
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Daca o ia razna... improvizezi, vezi de ce o ia razna, iei instalarea in sens invers (dezinstalare) o reiei si vezi unde gresesti. Daca exista incompatibilitate intre 2 MODificari si te pricepi la php poti rezolva problema.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”