Noutati & Discutii recente (At-A-Glance)
- X-trem3
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Yipee!
Nu am mai intrat de multisor pe un forum insa zilele trecute m-am apucat de un proiect care in mare parte include phpbb-ul, restul sunt banere si logo-uri. Ma rog, cum tin mult la design am vrut sa pun pe forum at-a-glance cu modificarile facute de domniile voastre insa tinand cont ca acele modificari erau facute pentru o alta versiune a MOD-ului si pe phpbb.ro actual se gaseste versiunea 2.2.1 am intalnit ceva probleme. In mare nu merge nimic
decat mod-ul predefinit si in plus, cum am mai gasit la o persoana care a postat aici si eu primesc eroare daca incerc sa activez si Stirile in At-a-Glance: Warning: mysql_fetch_array(): 28 is not a valid MySQL result resource in ...\Apache Group\Apache2\htdocs\phpbb\db\mysql4.php on line 214. Any ideas?

Problema at a glance
am instalat mod-ul "at a glance", insa nu functioneaza decat in template-ul "subsilver". am copiat fisierul glance_body.tpl in celelalte foldere cu stiluri, insa cand accesez pagina imi apare acest mesaj:
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/jax2darq/public_html/Timisrock/includes/template.php(151) : eval()'d code on line 58
(http://sky.securenet-server.net/~jax2da ... /index.php)
stie cineva cum se poate configura "at a glance" pt. a fi disponibil pentru toate template-urile?
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Parse error: parse error, unexpected $ in /home/jax2darq/public_html/Timisrock/includes/template.php(151) : eval()'d code on line 58
(http://sky.securenet-server.net/~jax2da ... /index.php)
stie cineva cum se poate configura "at a glance" pt. a fi disponibil pentru toate template-urile?
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
-
- Utilizator înregistrat