lx.ro

Aveţi probleme cu serverul Apache, cu interpretorul de PHP sau cu baza de date MySQL? Aici găsiţi informaţii despre servere free unde se poate instala forumul phpBB.
Scrie răspuns
Seph
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Topic nou nema

Mesaj de Seph »

In primul rand va salut cu respect.

Am o problema legata de phpbb2.
Ajuns la finalul unui site de munca ma trezesc cu o eroare de phpbb2 grava.
Atunci cand dau new topic, logat ca admin posting.php nu apare, adica vreau sa spun ca nu posteaza.

Am sters phpbb2-ul modificat si am instalat unul nou, totul intact de la mama phpbb2-ului. Face la fel. Ce poate sa fie.
edit[chmod este setat 777]

Puteti accesa http://eshopcenter.lx.ro Incercati sa dati new topic fara a fi inregistrati. Site-ul nu se vrea a fi cu useri inregistrati.

Seph

[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
pushtyu
Utilizator înregistrat

Mesaj de pushtyu »

viewtopic.php?t=3159&start=30

si daca nu reusesti sa faci chestia aia zi mailul sa iti trimit eu fisierele alea modificate
pasvante
Utilizator înregistrat

Mesaj de pasvante »

Apropo, cum setez permisiunea 777? Sau cum s-o numi... :oops: Ceva de genul asta. Nu e legat 100% de forum dar nu stiu cum. :roll:
bogdanucom
Utilizator înregistrat

Probleme la POSTare de topicuri

Mesaj de bogdanucom »

Am instalat forumul conform indicatiilor si este ok. Problema care apare este ca atunci cand doresc sa pun un nou topic pe forum, se deschide fereastra de completare, e ok, dar cand apas pe submit mi se deschide pagina:....post.php care este alba si nu imi incarca noul topic. De ce?

flowers
AdministratorAdministrator

Re: Probleme la POSTare de topicuri

Mesaj de flowers »

bogdanucom scrie:Am instalat forumul conform indicatiilor si este ok. Problema care apare este ca atunci cand doresc sa pun un nou topic pe forum, se deschide fereastra de completare, e ok, dar cand apas pe submit mi se deschide pagina:....post.php care este alba si nu imi incarca noul topic. De ce?
Da-ne un link catre forumul tau si versiunea PHP. S-au mai raportat anomalii din astea la PHP >= 5.0.5. Vezi phpBB 2.0.x şi PHP 5.
bogdanucom
Utilizator înregistrat

Mesaj de bogdanucom »

Am reusit sa rezolv. Am cautat pe forum si am gasit un topic foarte util. Am aplicat exact ce scrie in pagina 2 si amerge si pe lx. Asa ca daca aveti probleme cu lx iata linkul salvator:
viewtopic.php?t=3159

In pagina 2 sau 3 sunt descrisi pasii.THX
ionescucatalin
Utilizator înregistrat

Nu ma lasa sa scriu in new post

Mesaj de ionescucatalin »

Daca intru pe site, si ma loghez nunpot sa postez un nou topic. Va rog sa ma ajutai!! adresa este www.catalin72.lx.ro. E forumul meu pem care vreau sa il implementez. Thanks. Ideea e ca nu poate nici un uer sa bage un new topic la mine in forum si nu stiu de ce? Sunt obosit!!!!

DaRiuX
Nou venit

Mesaj de DaRiuX »

La mine problema este alta.. tot pe lx.ro.. pot posta pot face orice dar nu pot seta Administratori, pur si simplu nu se salveaza. Am folosit de aici: http://ptifo.clanmckeen.com/download.php?pack=20 versiunea instalata pe phpbb 2.0.17. Nu pot doar sa setez admini...
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Ai folosit de acolo Categories hierarchy? Pe lx.ro e PHP 5, esti sigur ca MODificarea aia e compatibila PHP 5?
Huliganul
Utilizator înregistrat

problema la postare

Mesaj de Huliganul »

am si eu un forum de curand. nu stiu ce se intampla ca de fiecare data cand incerc sa postez ma redirectioneaza catre o pagina alba cu adresa : http://www.belferu.lx.ro/posting.php ( daca dau submit ). daca dau preview mere. ce sa fac. pls help

Scrie răspuns

Înapoi la “Server”