o mare problema legata de mutare.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
o mare problema legata de mutare.
fostul meu forum este/era www.antimanele.sapte.ro .
am descarcat baza de date FULL pe calculator. in continuare o am pe calculator.
am facut niste tampenii si mi-am pierdut baza de date de pe forumul antimanele.sapte.ro
acum am instalat ultima versiune de phpbb pe anti-manele.sapte.ro si am incercat sa restaurez baza de date.
am incercat si ras incercat s-o restaurez. nu reusesc.
am mare nevoie de baza de date veche.
AM citit un tutorial care zicea ca trebuie sa salvez baza de date doar strucutura...
eu nu am doar structura ci forma completa.
va rog spuneti-mi ca imi pot recapata forumul vechi.
am nevoie de un raspuns cat mai rapid(luni vreau sa lansez noua versiune anti-manele.go.ro). va rog cat pot de frumos
am descarcat baza de date FULL pe calculator. in continuare o am pe calculator.
am facut niste tampenii si mi-am pierdut baza de date de pe forumul antimanele.sapte.ro
acum am instalat ultima versiune de phpbb pe anti-manele.sapte.ro si am incercat sa restaurez baza de date.
am incercat si ras incercat s-o restaurez. nu reusesc.
am mare nevoie de baza de date veche.
AM citit un tutorial care zicea ca trebuie sa salvez baza de date doar strucutura...
eu nu am doar structura ci forma completa.
va rog spuneti-mi ca imi pot recapata forumul vechi.
am nevoie de un raspuns cat mai rapid(luni vreau sa lansez noua versiune anti-manele.go.ro). va rog cat pot de frumos
- garcea
- Utilizator înregistrat
pai e bine daca ai vechea baza de date ...daca o ai descarcata din forum din panoul administratorului ... tot pe acolo e undeva o otiune unde pui la loc back-ul ..daca ai backup facut din baza de date mysql ..e si mai simplu introduci manual baza de date care o ai ..adica aia veche .. dupa ce in prealabil ai instalat forumul nou nout

-
- Utilizator înregistrat
optiunea din forum se numeste"restaureaza baza de date" sau "restore database".
acum am alta problema, probabil cea mai grava. am scris-o aici: viewtopic.php?t=3268
acum am alta problema, probabil cea mai grava. am scris-o aici: viewtopic.php?t=3268
-
- Utilizator înregistrat
dorin nu este intrebare.
intrebarea care ma roade pe mine este aici: viewtopic.php?t=3268&postdays=0&postorder=asc&start=10
(ultimul mesaj)
de cand m-am apucat sa schimb forumul numai in erori am tinut-o.
intrebarea care ma roade pe mine este aici: viewtopic.php?t=3268&postdays=0&postorder=asc&start=10
(ultimul mesaj)
de cand m-am apucat sa schimb forumul numai in erori am tinut-o.
vreau sa mut de pe elsa.3x.ro pe elsa.ro/forum baza de date si nu reusesc;prefixul pe 3x.ro este phpbb_ iar pe elsa.ro este phpbb2...poate fi asta o problema atunci cand incerc sa updatez baza de date?imi zice pur si simplu la sfarsitul operatiunii ca baza de date nu a fost actualizata si ca nimic nu a fost scris; stie cineva care ar putea fi cauza si ce pot face in conditiile in care nu am acces la vreun admin pt mysql ci doar user si parola(deci singura metoda de updatare a bazei de date ramane interfata forumului)
-
- Utilizator înregistrat
daca nu ma insel eu, trebuie sa faci un director install , apoi sa bagi fisierul update_to_latest.php (il gasesti printre fisierele arhivei phpbb).
apoi cu browserul intri pe http://elsa.ro/forum/install/update_to_latest.php
dupa asta, va trebui sa schimbi prefixul (din config.php ) in vechiul prefix(in cazul de fata din phpbb2_ in phpbb_ )
apoi cu browserul intri pe http://elsa.ro/forum/install/update_to_latest.php
dupa asta, va trebui sa schimbi prefixul (din config.php ) in vechiul prefix(in cazul de fata din phpbb2_ in phpbb_ )
-
- Utilizator înregistrat
FOARTE FOARTE IMPORTANT:
inainte de asta trebuie sa schimbi cate ceva in baza de date.
(valorile server_name si script_path din tabelul phpbb_config )
(nu face greseala sa stergi forumul vechi... lasa'l acolo unde e ca sta bine si fa-l si pe cel nou, cine stie de ce mai ai nevoie de pe forumul vechi[eu am facut greseala de a sterge forumul dupa ce am facut backup si de nu mi-a dat la erori.... vai de capul meu... pana la urma l-am reparat]
citeste: kb.php?mode=article&k=77&sid=d784d708fb ... abe5bcd59a
si
kb.php?mode=article&k=34&highlight=schi ... +forumului
inainte de asta trebuie sa schimbi cate ceva in baza de date.
(valorile server_name si script_path din tabelul phpbb_config )
(nu face greseala sa stergi forumul vechi... lasa'l acolo unde e ca sta bine si fa-l si pe cel nou, cine stie de ce mai ai nevoie de pe forumul vechi[eu am facut greseala de a sterge forumul dupa ce am facut backup si de nu mi-a dat la erori.... vai de capul meu... pana la urma l-am reparat]
citeste: kb.php?mode=article&k=77&sid=d784d708fb ... abe5bcd59a
si
kb.php?mode=article&k=34&highlight=schi ... +forumului
mersi de informatii;ceea ce ma sperie este faptul ca peste tot pe unde am citit spune
fara a lasa loc altor variante;as putea cumva sa sterg acutualele tabele din baza de date a noului forum in conditiile in care nu am acces la vreun mysql admin, ci am doar parola,si numele bazei de date?intelesesem la un moment dat ca s-ar putea uploadand pe server o fila php cu comenzile si ruland-o;imi poate oferi cineva mai multe informatii despre asta? chestia cu update_to_latest.php nu merge ca eu nu reusesc sa introduc vechea baza de date peste cea noua, asa ca nici o schimbare nu are loc.Se instalează forumul pe noul server având grijă ca prefixul tabelelor din baza de date sa fie identic cu vechiul prefix - in mod implicit acesta este phpbb_
-
- Utilizator înregistrat
pai fisierul acela update_to_latest.php il accesezi dupa ce in prealabil ai incarcat baza de date.
dar ce nu intelegi din linia de mai sus(cea citata de tine) ?
Linia de mai sus zice: Instalezi ultima versiune de forum pe elsa.ro si sa tii cont de prefixul tabelelor din baza de date(pe care-l schimbi fie la instalare, fie editand fisierul config.php, mai precis pe linia 14 din acest fisier). Setarea standard(setarea "din fabrica") este "phpbb_
dar ce nu intelegi din linia de mai sus(cea citata de tine) ?
Linia de mai sus zice: Instalezi ultima versiune de forum pe elsa.ro si sa tii cont de prefixul tabelelor din baza de date(pe care-l schimbi fie la instalare, fie editand fisierul config.php, mai precis pe linia 14 din acest fisier). Setarea standard(setarea "din fabrica") este "phpbb_