Traducere phpbb2 plus

Propuneri şi proiecte în curs de desfăşurare de Extensii, traduceri, stiluri, teme, avataruri şi butoane.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
ViolaBoy
Utilizator înregistrat

Traducere phpbb2 plus

Mesaj de ViolaBoy »

ash vrea sa intreb daca exista o translatie pentru phpbb2 plus de la www.phpbb2.de. sau daca poate cineva sa o faca

bafta
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Deocamdata nu e exista o traducere in romaneste. Daca ai timp si rabdare, poti sa o faci chiar tu. Ce zici?
ViolaBoy
Utilizator înregistrat

Mesaj de ViolaBoy »

problema e ca nici nu stiu unde sa incep. :) ash putea incerca dar, cum am spus habar nam unde sa incep :)
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

instaleaza programul si cauta fisierele originale in limba engleza. dupa care faci traducerea.

eventual te mai coordonezi si cu ei (vezi pe forumul lor oficial).
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

chiar am instalat si eu ultima versiune a scriptului...lb.engleza are in total 132 kb....oricum eu o sa incep sa traduc cateva la moduriile incluse...dar daca am fi inca doua trei persoane..l-am termina in cateva zile
HTCGuide.net (forum)
flowers

Mesaj de flowers »

Gaby Stan scrie:chiar am instalat si eu ultima versiune a scriptului...lb.engleza are in total 132 kb....oricum eu o sa incep sa traduc cateva la moduriile incluse...dar daca am fi inca doua trei persoane..l-am termina in cateva zile
Nu e nici o graba, macar sa il termini. Am fi incantati sa-l publicam la sectiunea Download. Poti sa-l faci si pe bucati, pentru fiecare traducere la cate un modul sa deschizi cate un nou topic. Te mai ajutam si noi. Bafta !
Gaby Stan
Utilizator înregistrat

Mesaj de Gaby Stan »

adminul de pe 4umul a inceput sa traduca lang_admin.php ...care are 65 kb...si eu o sa incep cu mod-uriile...speram ca in 3-4 zile sa fie gata de postat..eu intre timp ma ocup si de my 4um ca nu am reusit sa salvez baza de date si am inceput de la zero ....dar e scriptul asta modificat...si e super...adica are multe chestii...oricum o sa va mai tin la curent cu traducerea 8)
HTCGuide.net (forum)
Închis

Înapoi la “Proiecte”