ash vrea sa intreb daca exista o translatie pentru phpbb2 plus de la www.phpbb2.de. sau daca poate cineva sa o faca
bafta
Traducere phpbb2 plus
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
chiar am instalat si eu ultima versiune a scriptului...lb.engleza are in total 132 kb....oricum eu o sa incep sa traduc cateva la moduriile incluse...dar daca am fi inca doua trei persoane..l-am termina in cateva zile
HTCGuide.net (forum)
-
Nu e nici o graba, macar sa il termini. Am fi incantati sa-l publicam la sectiunea Download. Poti sa-l faci si pe bucati, pentru fiecare traducere la cate un modul sa deschizi cate un nou topic. Te mai ajutam si noi. Bafta !Gaby Stan scrie:chiar am instalat si eu ultima versiune a scriptului...lb.engleza are in total 132 kb....oricum eu o sa incep sa traduc cateva la moduriile incluse...dar daca am fi inca doua trei persoane..l-am termina in cateva zile
- Gaby Stan
- Utilizator înregistrat
adminul de pe 4umul a inceput sa traduca lang_admin.php ...care are 65 kb...si eu o sa incep cu mod-uriile...speram ca in 3-4 zile sa fie gata de postat..eu intre timp ma ocup si de my 4um ca nu am reusit sa salvez baza de date si am inceput de la zero ....dar e scriptul asta modificat...si e super...adica are multe chestii...oricum o sa va mai tin la curent cu traducerea

HTCGuide.net (forum)