salut
am o problema
am instalat pe un server forum 2.0.6
si am probleme
nu pot sa iau datele de baze de pe forumul vechi care era versiunea 2.0.4 si sa le pun pe 2.0.6
to da o eroare, ma poate ajuta cineva.
adressa forum nou: http://forum.fcpoli.net
adressa forum vechi: http://members.lycos.co.uk/fcpoli/
Sanatate
Cum transfer bazele de date pe un alt forum
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
1. Salvează tabelele din baza de date, alegând din "Salvează baza de date" opţiunea "Backup total".
2. Încearcă să restaurezi baza de date din Panoul Administratorului. Dacă dimensiunea bazei de date este mai mare de 2MB este posibil să-ţi apară erori.
4. Deschide fişierul salvat şi împarte acest fişier în mai multe fişiere mai mici, de dimensiuni 400-600 kB.
5. Încarcă pe rând aceste fişiere. Dacă metoda nu dă rezultate instalează doar pentru această ocazie PhpMyAdmin. Ulterior poţi şterge programul.
După ce ai făcute aceste operaţii şi baza de date este restaurată s-ar putea să ai surpriza ca jos să scrie phpBb 2.0.4 în loc de 2.0.6. Pentru a remedia doar această problemă şi în acelaşi timp pentru a fi sigur de toate modificările poţi face un update, folosind phpBB 2.0.6 Changed Files Only.
2. Încearcă să restaurezi baza de date din Panoul Administratorului. Dacă dimensiunea bazei de date este mai mare de 2MB este posibil să-ţi apară erori.
4. Deschide fişierul salvat şi împarte acest fişier în mai multe fişiere mai mici, de dimensiuni 400-600 kB.
5. Încarcă pe rând aceste fişiere. Dacă metoda nu dă rezultate instalează doar pentru această ocazie PhpMyAdmin. Ulterior poţi şterge programul.
După ce ai făcute aceste operaţii şi baza de date este restaurată s-ar putea să ai surpriza ca jos să scrie phpBb 2.0.4 în loc de 2.0.6. Pentru a remedia doar această problemă şi în acelaşi timp pentru a fi sigur de toate modificările poţi face un update, folosind phpBB 2.0.6 Changed Files Only.
am mers la restore si mia dat
Error importing backup file
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near '
si acum nici nu ma mai pot loga
ma duce la pagina si imi arata asta
phpBB : Critical Error
Could not open subpoli template config file
DEBUG MODE
Line : 326
File : /home/fcpoli/public_html/forum/includes/functions.php
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near '
si acum nici nu ma mai pot loga
ma duce la pagina si imi arata asta
phpBB : Critical Error
DEBUG MODE
Line : 326
File : /home/fcpoli/public_html/forum/includes/functions.php
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
eroarea se datoreaza faptului ca baza de date pe care tu ai salvat-o are instalate 4 teme, iar pe forumul nou nu ai decit 'default-ul' de "subSilver".
eroarea relalata de tine la asta se refera. nu ai instalat tema "subpoli" pe care o ai in forumul pe care vrei sa-l muti.
si eu am patit la fel
eroarea relalata de tine la asta se refera. nu ai instalat tema "subpoli" pe care o ai in forumul pe care vrei sa-l muti.
ViolaBoy scrie:SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near
citeste "Cum sa mut un forum de pe un server pe altul ?"ViolaBoy scrie:phpBB : Critical Error
si eu am patit la fel
am facut upload la subpoli
si imi da error
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'fcpoli_phpb1.forum_auth_access' doesn't exist
INSERT INTO forum_auth_access (group_id, forum_id, auth_view, auth_read, auth_post, auth_reply, auth_edit, auth_delete, auth_sticky, auth_announce, auth_vote, auth_pollcreate, auth_attachments, auth_mod) VALUES('3', '3', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '1')
Line : 980
File : /home/fcpoli/public_html/forum/admin/admin_db_utilities.php
si imi da error
DEBUG MODE
SQL Error : 1146 Table 'fcpoli_phpb1.forum_auth_access' doesn't exist
INSERT INTO forum_auth_access (group_id, forum_id, auth_view, auth_read, auth_post, auth_reply, auth_edit, auth_delete, auth_sticky, auth_announce, auth_vote, auth_pollcreate, auth_attachments, auth_mod) VALUES('3', '3', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '1')
Line : 980
File : /home/fcpoli/public_html/forum/admin/admin_db_utilities.php