Cum traduc forumul in romana?
Cum traduc forumul in romana?
Unde gasesc fisierul lang_ pt romana fara diacritice?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
itsovod, tu chiar pui intrebari la fiecare intrebare minora, bine k nu intrebi si cum se posteaza pe forum. Moderatorii sa ia masuri.
itsovod citeste ghid.php sau foloseste optiunea Cauta si nu mai pune atatea intrebari
itsovod citeste ghid.php sau foloseste optiunea Cauta si nu mai pune atatea intrebari
bine mai juniorilor, trebuie sa va spun ca am lucruri mai bune de facut decat sa m-apuc sa citesc carti despre php.
o sugestie: mai bine invatati mai intai limba romana "siapoi" va apucati de php.
alta sugestie: daca tot sunteti asa de tari, mai bine ajutati lumea decat sa postati aiurea numa' ca sa aveti posturi multe si sa spuneti ca sunteti kewl.
o sugestie: mai bine invatati mai intai limba romana "siapoi" va apucati de php.
alta sugestie: daca tot sunteti asa de tari, mai bine ajutati lumea decat sa postati aiurea numa' ca sa aveti posturi multe si sa spuneti ca sunteti kewl.
si noi avem lucruri mai bune de facut decat sa ajutam useri carora le e lene sa citeasca minimul de informatii obligatorii pt a realiza un forum
eu inainte de a face cerere pt domeniu m-am dus pe phpbb.com si phpbb.ro si am vizualizat tutorialele in flash si faq si nu a durat mai mult de o ora
totul e sa ai vointa si sa nu te astepti sa primesti forumul pe tava
eu inainte de a face cerere pt domeniu m-am dus pe phpbb.com si phpbb.ro si am vizualizat tutorialele in flash si faq si nu a durat mai mult de o ora
totul e sa ai vointa si sa nu te astepti sa primesti forumul pe tava