Cum pot sa scriu un mesaj cu nickul altuia?

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Închis
itsovod
Utilizator înregistrat

Cum pot sa scriu un mesaj cu nickul altuia?

Mesaj de itsovod »

Subiectul spune totul. Am un forum mai vechi si as vrea sa scriu cateva topicuri si posturi de acolo in forumul phpbb.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de flowers »

Transferi forumurile, topicurile, mesajele din baza de date veche in cea noua. Ai grija la IDuri, ca sunt in ordine crescatoare si nu sunt duplicate.
itsovod
Utilizator înregistrat

Mesaj de itsovod »

da, dar chestia e ca forumul vechi nu e phpbb, e integrat 3xforum. care sunt fisierele in care sunt scrise topicurile si mesajele si userii la phpbb?

apropo, de ce mi-ai sters celelalte topicuri?
flowers
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de flowers »

itsovod scrie:da, dar chestia e ca forumul vechi nu e phpbb, e integrat 3xforum. care sunt fisierele in care sunt scrise topicurile si mesajele si userii la phpbb?

apropo, de ce mi-ai sters celelalte topicuri?
Vezi ce fel de soft de forum au la 3xforum si cauta un convertor catre phpBB. Topicurile, mesajele, userii se afla in baza de date in tabele SQL. Ai acces la ele printr-un tool gen phpMyAdmin.
Nu ti-au fost sterse topicurile tale, au fost unite cu altele care dezbat aceeasi problema.
bogdan
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

itsovod, iti recomand sa parcurgi ghidul phpBB. acolo vei gasi raspunsuri la multe din intrebarile tale.
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”