phpBB : Critical Error
-
- Nou venit
Asta k *****mami mei mai apare?
Nu e primul forum care il instalez.. am mai facut multe para acum .. si acum de ****** are ? ... ca am pus toate datele bine si imi apare:
Could not connect to the database
Cum **** nu ce conecteaza la basa de date .. ca doar am pus datele care miau fost trimise in email --- de la lx.ro !!!
Nu e primul forum care il instalez.. am mai facut multe para acum .. si acum de ****** are ? ... ca am pus toate datele bine si imi apare:
Cum **** nu ce conecteaza la basa de date .. ca doar am pus datele care miau fost trimise in email --- de la lx.ro !!!
-
- Nou venit
hmm
AICI NU SE AJUTA PE NIMENI SAU CE? ... NO E FORUM DE SUPPORT ?
- pushtyu
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
poate nu functioneaza in acel moment baza de date, si incearca in loc de localhost sa pui mysql.lx.ro
si in primul rand verifica-ti baza de date la www.lx.ro/dbadmin sa vezi daca mai exista si daca te poti conecta cu userul si parola pe care le-ai trecut la instalarea forumului
si in primul rand verifica-ti baza de date la www.lx.ro/dbadmin sa vezi daca mai exista si daca te poti conecta cu userul si parola pe care le-ai trecut la instalarea forumului
-
- Nou venit
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: hmm
consulta informatiile din articolul Instalarea forumului pe serverul lx.ro
si nu in ultimul rand, incearca sa folosesti un limbaj adecvat !
multumesc pt intelegere !
nu suntem angajati sa oferim raspunsuri. suntem voluntari. in primul rand cauta raspunsul prin mesajele existente dupa care asteapta sa te ajute cineva.thellsforum scrie:AICI NU SE AJUTA PE NIMENI SAU CE? ... NO E FORUM DE SUPPORT ?
si nu in ultimul rand, incearca sa folosesti un limbaj adecvat !
multumesc pt intelegere !
-
- Nou venit
mai baieti am si eu o mare problema si mi-am dat sufletul sa inteleg care e faza...
am un forum instalat pe lx.ro...( mai exact www.xtremeclubemotion.lx.ro/phpBB2/index.php ) -
dar am o mare dilema...instalarea la forum propriu-zisa merge perfect(in loc de localhost pun mysql.lx.ro) ...dar in momentul cand vreau sa instalez attach_mod (mod_table_inst.php) imi apare eroarea:
ce ma sfatuiti sa fac ? ca am nevoie urgenta de attach_mod pt forumul acesta...
multumesc anticipat si scuzati daca problema a mai fost pusa pe undeva da' pesemne ca de la nervi nu am gasit-o cu Cautarea
am un forum instalat pe lx.ro...( mai exact www.xtremeclubemotion.lx.ro/phpBB2/index.php ) -
dar am o mare dilema...instalarea la forum propriu-zisa merge perfect(in loc de localhost pun mysql.lx.ro) ...dar in momentul cand vreau sa instalez attach_mod (mod_table_inst.php) imi apare eroarea:
multumesc anticipat si scuzati daca problema a mai fost pusa pe undeva da' pesemne ca de la nervi nu am gasit-o cu Cautarea
-
Verifica daca ai instalat bine Attachment Mod.Red Mustang scrie:mai baieti am si eu o mare problema si mi-am dat sufletul sa inteleg care e faza...
-
- Nou venit
- IcemanAudio
- Utilizator înregistrat
va salut pe toti...
am si eu aceeasi problema ca cel care a deschis topicul
am cautat pe forum si peste tot gasesc trimitere catre acel tutorial
iata ce am facut eu
am creat un cont nou la lx, am urcat tot ce am scos din acea arhiva pe server... cu modificarea fisierului respectiv in tocmai cu indicatiile din tutorial
am accesat adresa icemanaudioforum/install/install.php. si nimik
am pus un index html pe server si cand am dat refresh s-a dus singur la www.icemanaudioforum.lx.ro unde mi-a aparut interfatza de instalare a forumului
am completat campurile ca atare si cand am dat instal mi-a aparut neplacutul mesaj... critical error....
am repetat oparatia... fara sa pun acel index in format html care practic nu este decat o pagina goala nu imi apare decat mesajul ca pagina pe care incerc s-o accesez ( http://icemanaudioforum/install/instal.php. ) nu exista pe server
am mai repetat operatia cu acel index ca sa pot sa ajung la interfatza de instalare si fara sa mai dau instal am sters acele foldere si tot nimik
nu am mai instalat nici un forum pana acum si nu stiu ce sa fac in aceasta situatie... trebuia sa mai fac ceva inainte sa urc fisierele pe server?
multumesc mult in sperantza ca cineva imi va raspunde si se va rezolva
am si eu aceeasi problema ca cel care a deschis topicul
am cautat pe forum si peste tot gasesc trimitere catre acel tutorial
iata ce am facut eu
am creat un cont nou la lx, am urcat tot ce am scos din acea arhiva pe server... cu modificarea fisierului respectiv in tocmai cu indicatiile din tutorial
am accesat adresa icemanaudioforum/install/install.php. si nimik
am pus un index html pe server si cand am dat refresh s-a dus singur la www.icemanaudioforum.lx.ro unde mi-a aparut interfatza de instalare a forumului
am completat campurile ca atare si cand am dat instal mi-a aparut neplacutul mesaj... critical error....
am repetat oparatia... fara sa pun acel index in format html care practic nu este decat o pagina goala nu imi apare decat mesajul ca pagina pe care incerc s-o accesez ( http://icemanaudioforum/install/instal.php. ) nu exista pe server
am mai repetat operatia cu acel index ca sa pot sa ajung la interfatza de instalare si fara sa mai dau instal am sters acele foldere si tot nimik

nu am mai instalat nici un forum pana acum si nu stiu ce sa fac in aceasta situatie... trebuia sa mai fac ceva inainte sa urc fisierele pe server?
multumesc mult in sperantza ca cineva imi va raspunde si se va rezolva