phpBB : Critical Error

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 2.0.x.
thellsforum
Nou venit

Mesaj de thellsforum »

Asta k *****mami mei mai apare?
Nu e primul forum care il instalez.. am mai facut multe para acum .. si acum de ****** are ? ... ca am pus toate datele bine si imi apare:

Could not connect to the database

Cum **** nu ce conecteaza la basa de date .. ca doar am pus datele care miau fost trimise in email --- de la lx.ro !!!
thellsforum
Nou venit

hmm

Mesaj de thellsforum »

AICI NU SE AJUTA PE NIMENI SAU CE? ... NO E FORUM DE SUPPORT ?
pushtyu
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de pushtyu »

poate nu functioneaza in acel moment baza de date, si incearca in loc de localhost sa pui mysql.lx.ro

si in primul rand verifica-ti baza de date la www.lx.ro/dbadmin sa vezi daca mai exista si daca te poti conecta cu userul si parola pe care le-ai trecut la instalarea forumului
thellsforum
Nou venit

Mesaj de thellsforum »

DAR ASHA AM FACUT ... AM PUS MYSQL.LX.RO DE PRIMA DATA.. SI MAS SI CONECTAT LA BAZA DE DATE .. MERGE TOT .. DAR NUSH CE *** ARE !!!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

Daca nu te ajuta nimeni, ajuta-te singur, lumea e plictisita sa raspunda la aceeasi intrebare pusa de zeci de ori de utilizatori care nu stiu sa caute pe acest forum.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: hmm

Mesaj de bogdan »

consulta informatiile din articolul Instalarea forumului pe serverul lx.ro
thellsforum scrie:AICI NU SE AJUTA PE NIMENI SAU CE? ... NO E FORUM DE SUPPORT ?
nu suntem angajati sa oferim raspunsuri. suntem voluntari. in primul rand cauta raspunsul prin mesajele existente dupa care asteapta sa te ajute cineva.

si nu in ultimul rand, incearca sa folosesti un limbaj adecvat !

multumesc pt intelegere !
Red Mustang
Nou venit

Mesaj de Red Mustang »

mai baieti am si eu o mare problema si mi-am dat sufletul sa inteleg care e faza...

am un forum instalat pe lx.ro...( mai exact www.xtremeclubemotion.lx.ro/phpBB2/index.php ) -

dar am o mare dilema...instalarea la forum propriu-zisa merge perfect(in loc de localhost pun mysql.lx.ro) ...dar in momentul cand vreau sa instalez attach_mod (mod_table_inst.php) imi apare eroarea:

ce ma sfatuiti sa fac ? ca am nevoie urgenta de attach_mod pt forumul acesta...

multumesc anticipat si scuzati daca problema a mai fost pusa pe undeva da' pesemne ca de la nervi nu am gasit-o cu Cautarea
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

Red Mustang scrie:mai baieti am si eu o mare problema si mi-am dat sufletul sa inteleg care e faza...

am un forum instalat pe lx.ro...( mai exact www.xtremeclubemotion.lx.ro/phpBB2/index.php ) -

dar am o mare dilema...instalarea la forum propriu-zisa merge perfect(in loc de localhost pun mysql.lx.ro) ...dar in momentul cand vreau sa instalez attach_mod (mod_table_inst.php) imi apare eroarea:

ce ma sfatuiti sa fac ? ca am nevoie urgenta de attach_mod pt forumul acesta...

multumesc anticipat si scuzati daca problema a mai fost pusa pe undeva da' pesemne ca de la nervi nu am gasit-o cu Cautarea
Verifica daca ai instalat bine Attachment Mod.
Red Mustang
Nou venit

Mesaj de Red Mustang »

foarte bine chiar !
exact cum spun oamenii pe lx...
la server e pus cu mysql...deci...anything ?
IcemanAudio
Utilizator înregistrat

Mesaj de IcemanAudio »

va salut pe toti...
am si eu aceeasi problema ca cel care a deschis topicul
am cautat pe forum si peste tot gasesc trimitere catre acel tutorial
iata ce am facut eu
am creat un cont nou la lx, am urcat tot ce am scos din acea arhiva pe server... cu modificarea fisierului respectiv in tocmai cu indicatiile din tutorial
am accesat adresa icemanaudioforum/install/install.php. si nimik
am pus un index html pe server si cand am dat refresh s-a dus singur la www.icemanaudioforum.lx.ro unde mi-a aparut interfatza de instalare a forumului
am completat campurile ca atare si cand am dat instal mi-a aparut neplacutul mesaj... critical error....

am repetat oparatia... fara sa pun acel index in format html care practic nu este decat o pagina goala nu imi apare decat mesajul ca pagina pe care incerc s-o accesez ( http://icemanaudioforum/install/instal.php. ) nu exista pe server

am mai repetat operatia cu acel index ca sa pot sa ajung la interfatza de instalare si fara sa mai dau instal am sters acele foldere si tot nimik :roll:

nu am mai instalat nici un forum pana acum si nu stiu ce sa fac in aceasta situatie... trebuia sa mai fac ceva inainte sa urc fisierele pe server?

multumesc mult in sperantza ca cineva imi va raspunde si se va rezolva
Închis

Înapoi la “2.0.x Instalare, actualizare, conversie”