Howdy!
Vreau sa scap de frameurile din sectiunea de administrare.
Ceva sfaturi inainte sa ma apuc?
Toate linkurile din stanga vreau sa le pun in page_header_admin.php.
De ce fac asta?
Pentru ca la 3x nu pot sa imi administrez forumul nu dau voie cu frameuri si cred ca asta e o solutie pentru ca nu as vrea sa renunt la phpBB totusi.
Daca cineva a facut asa ceva... il astept.
PS inca nu am bani sa imi cumpar un hosting!
Nu se poate să nu accepte la 3x.ro, noi avem un forum de test acolo şi funcţionează perfect partea de admin..... singura problemă e la serverul de mail.
3X.ro scrie:
Site-ul meu va avea popup-ul vostru?
Niciodata! Totusi un banner 468x60 va fi introdus automat in site-urile membrilor pentru a acoperi costul traficului.
---------------------
Pot realiza site-ul meu folosind frame-uri?
Sistemul nostru nu este compatibil cu frame-urile.
Deci acum ca ne-am lamurit ca la 3x nu se poate cu frameuri iar sectiunea de administrare are nevoie de frameuri, CEVA SFATURI INAINTE DE A MA APUCA SA FAC O SECTIUNE DE ADMINISTRARE FARA FRAMEURI? Ma ajuta cineva, cineva interesat?
Nu stiu daca s-a gasit solutia aici pe forum (sunt nou pe aici) dar eu am dat de problema asta mai nou dupa ce am intretinut forum pe 3X. Kestia e ca io foloseam Netscape iar problema m-a raportat-o un alt admin care folosea Explorer .. ejti admin de forum pe 3X .. use Netscape .
chibiMox scrie:Nu stiu daca s-a gasit solutia aici pe forum (sunt nou pe aici) dar eu am dat de problema asta mai nou dupa ce am intretinut forum pe 3X. Kestia e ca io foloseam Netscape iar problema m-a raportat-o un alt admin care folosea Explorer .. ejti admin de forum pe 3X .. use Netscape .
Frame-urile merg cu Netscape si nu merg cu IE. Probabil o scapare.