home.ro
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
daca nu intreb prea mult... se poate sa-mi mai spui(daca stii bineinteles) si cate mailuri pot fi trimise zilnic?
Povestea pe scurt: am forumul pe xhost.ro iar serverul xhost permite trimiterea a 50 de mesaje zilnic. atat...... si eu am nevoie de mult mai multe.
plus ca am aproape 200 de useri inregistrati si nu pot trimite mesaje in masa(nu ca as vrea sa trimit prea multe).
Multumesc pentru raspuns
Povestea pe scurt: am forumul pe xhost.ro iar serverul xhost permite trimiterea a 50 de mesaje zilnic. atat...... si eu am nevoie de mult mai multe.
plus ca am aproape 200 de useri inregistrati si nu pot trimite mesaje in masa(nu ca as vrea sa trimit prea multe).
Multumesc pentru raspuns
-
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Te limiteaza la 50 de mailuri zilnic xhost.ro pe care e hostat scriptul phpBB, indiferent de ce server SMTP folosesti.Scream scrie:daca nu intreb prea mult... se poate sa-mi mai spui(daca stii bineinteles) si cate mailuri pot fi trimise zilnic?
Multumesc pentru raspuns