Forumul asta nu ar trebui sa ajute oamenii ?

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
SINEKT
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Forumul asta nu ar trebui sa ajute oamenii ?

Mesaj de SINEKT »

Am sa incerc sa folsesc un limbaj cat mai potrivit. Am incercat prin 2 posturi sa primesc un ajutor la problema mea. Mi s-au raspuns numai tampenii. Ori chestii care n-aveau nici o legatura cu problema mea, ori mi s-a raspuns sa caut. Am cautat cred ca mai mult de cateva zeci de minute si nu am gasit nimic pe acest forum care sa ma lamureasca cu problema mea. Prin punctul meu de vedere, un forum inseamna ca atunci cand vezi ca cineva are nevoie de ajutor cu o problema, ii raspunzi explicandu-i toti pasii si toate posibilitatile sau variantele, chiar daca problema a mai fost discutata. Nu-l trimiti sa caute prin nshpe mii de posturi, ca asa pot sa folosesc si google, si dupa cateva saptamani de cautare poate gasesc ceva.

Am sa expun din nou problema pe care o am cu forumul meu si daca nu voi primi nici de aceasta data raspunsuri demne de a fi luate in considerare, care sa ma ajute in vreun fel, va garantez ca nu va mai deranjez si nu mai intru niciodata pe acest forum.
Am doua mari probleme cu autentificarea pe forumul http://statieseismica.3x.ro/seismic_forum/index.php

In primul rand, dupa ce userul introduce datele, apare o pagina alba.

In al doilea rand, daca userul incearca sa se autentifice, ii apare mesajul Aţi introdus un nume de utilizator incorect sau inactiv sau o parolă greşită, dupa care este redirectionat la pagina de login. Am incercat chiar de la acelasi IP sa ma inregistrez sub diverse nume si cu diverse parole, si nu merge.

Singurul user care se poate loga sunt eu, administratorul forumului. Unde ar putea fi problema?

Am activat si treaba cu smtp-ul, dar degeaba, nu primesc nici un mail. Activarea contului este setata sa fie facuta de user.
mfk
Utilizator înregistrat

Mesaj de mfk »

ar fi o posibilitate, intra in panoul de administrare, mergi al configuration, si la Enable account activation bifeaza None, in acest mod userul nu va mai trebui sa isi activeze userul din mail, si oricum 3x.ro nu cred ca are mail() activat, deci mailul cu link-ul de activare nu are cum sa ajunga la user, numai asa daca iti faci cont la gmail.com, dar e mai complicat. deci bifeaza acolo none si atuncea userul este activat automat dupa ce este creat fara alte prosti. si eu am creat un user si nu mia dat nici o pagina alba dupa ce imi introduc datela :) incearca faza cu none si vezi daca asa se activeaza userele ! bafta
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

SINEKT, poate cei care au raspuns aiurea la intrebarile tale, nu cunosteau bine problema sau cine stie, iar cei care stiau raspunsul poate nu au raspuns. Trebuie sa intelegi si tu ca unele probleme sunt intrebate de nenumarate ori si iar si iar, iar lumea se plictiseste sa raspunda mereu acelasi lucru.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
pushtyu
Utilizator înregistrat

Mesaj de pushtyu »

nu trebuie sa faci "n" posturi ca sa ti-se raspunda
prin asta dai dovada ca esti o persoana inteligenta(cum ai zis in posturile precedente)
ti-am raspuns de n ori ca:
(problema ta)
Daca cineva incearca sa se inregistreaza si iti ramane pagina alba,se rezolva in felul urmator

Use SMTP Server for email
Say yes if you want or have to send email via a named server instead of the local mail function
bifezi DA iar la sever SMTP
treci smtp.3x.ro

si am impresia ca am incercat sa te ajut nu ti-am spus tampenii(e problema inteligentei tale ca intelegi din astea tampenii)
SINEKT
Utilizator înregistrat

Mesaj de SINEKT »

mfk scrie:ar fi o posibilitate, intra in panoul de administrare, mergi al configuration, si la Enable account activation bifeaza None, in acest mod userul nu va mai trebui sa isi activeze userul din mail, si oricum 3x.ro nu cred ca are mail() activat, deci mailul cu link-ul de activare nu are cum sa ajunga la user, numai asa daca iti faci cont la gmail.com, dar e mai complicat. deci bifeaza acolo none si atuncea userul este activat automat dupa ce este creat fara alte prosti. si eu am creat un user si nu mia dat nici o pagina alba dupa ce imi introduc datela :) incearca faza cu none si vezi daca asa se activeaza userele ! bafta
Mersi mult, dar te-as mai ruga o chestie. Scrie si tu ceva prin SUGESTII sau RECLAMATII ca sa fiu sigur ca totul e ok si se poate posta fara probleme. :wink:
SINEKT
Utilizator înregistrat

Mesaj de SINEKT »

Gata, problema s-a rezolvat, MFK iti multumesc de ajutor ! :wink:
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”