http://www.liceum.co.md

Folosiţi această versiune de forum sau aveţi un forum phpBB deosebit? Să-l vedem!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Denu4io
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

http://www.liceum.co.md

Mesaj de Denu4io »

Nou forum pentru elevii din liceile Moldoveneshti!!!!
In special din Gaudeamus.
:lol:

8)
flowers
AdministratorAdministrator

Mesaj de flowers »

E un forum standard. Mai lucreaza si tu la design, macar logoul phpBB schimba-l...
xXx
Utilizator înregistrat

Mesaj de xXx »

Alt forum plictisitor, cu (,) clasicul subsilver.. logoul de la phpbb neschimbat, si complet neglijat ....

Foarte "frumos" ! ...
crossover
Utilizator înregistrat

Mesaj de crossover »

xXx scrie:Alt forum plictisitor, cu (,) clasicul subsilver.. logoul de la phpbb neschimbat, si complet neglijat ....

Foarte "frumos" ! ...
Nenea...poti scrie si pe o pagina complet alba ...important este continutul :wink: ...daca pe tine te impresioneaza o culoare, o poza bnla bla bla atunci ...ai citit articolul ala din libertatea cum unu din londra a castigat 1 mil de dolari pe o pagina alba? :lol: asa ca ...
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Ai dreptate dar nici nu ai, cand este asa mare concurenta si cine e dispus sa discute se poate duce oriunde, pe orice forum, tu ca administrator de forum, trebuie sa atragi intr-un fel userii la inceput, si sincer nu prea cred k ii poti atrage doar cu discutii din moment ce sunt alte cateva sute care vorbesc despre acelasi lucru.

Deci in concluzie, mai lucreaza.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
crossover
Utilizator înregistrat

Mesaj de crossover »

seelview scrie:Ai dreptate dar nici nu ai, cand este asa mare concurenta si cine e dispus sa discute se poate duce oriunde, pe orice forum, tu ca administrator de forum, trebuie sa atragi intr-un fel userii la inceput, si sincer nu prea cred k ii poti atrage doar cu discutii din moment ce sunt alte cateva sute care vorbesc despre acelasi lucru.

Deci in concluzie, mai lucreaza.
Nu este forumul meu ..abia dupa ce am postat, am observat ca nu este nimik pe el...insa eu ma refeream in general ...de discutat poti discuta si pe o pagina alba totul este sa ai ce! ...Sa fie subiecte interesante pentru ca de fatzada te plictisesti repede! :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Forumuri”