eroare la creat categorii

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 2.0.x.
Închis
smileybos
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

eroare la creat categorii

Mesaj de smileybos »

Salut!

intampin si eu o eroare cand vreau sa creez o categorie noua (nu forum):

Cod: Selectaţi tot

Couldn't insert row in categories table

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at line 2

INSERT INTO phpbb_categories (cat_title, cat_order, cat_icon) VALUES ('vyiytjh', 20, )

Line : 536
File : admin_forums.php

Cod: Selectaţi tot

$sql = "INSERT INTO " . CATEGORIES_TABLE . " cat_title, cat_order, cat_icon)
				VALUES ('" . str_replace("\'", "''", $HTTP_POST_VARS['categoryname']) . "', $next_order, $cat_icon)";
			if( !$result = $db->sql_query($sql) )
			{
[b]linia 536:[/b]			message_die(GENERAL_ERROR, "Couldn't insert row in categories table", "", __LINE__, __FILE__, $sql);
			}

$message = $lang['Forums_updated'] . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_forumadmin'], "<a href=\"" . append_sid("admin_forums.$phpEx") . "\">", "</a>") . "<br /><br />" . sprintf($lang['Click_return_admin_index'], "<a href=\"" . append_sid("index.$phpEx?pane=right") . "\">", "</a>");

message_die(GENERAL_MESSAGE, $message);

break;

Am instalat modul pt. iconite la fiecare forum si cred ca de-asta dar nu stiu cum sa remediez problema.. ma poate ajuta cineva?
Multumesc anticipat!
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

verifica modificarile specificate in documentatia de la modul pt. iconite
Închis

Înapoi la “2.0.x Funcţionare”