nu imi pot face cont la 3x.ro

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

nu e fis. nostru de configurare ci al forumului phpBB :wink:

un articol bun de instalare pe serverul 3x.ro gasesti la Instalarea forumului pe serverul as.ro :idea:

verifica daca ai pus toate fisierele forumului intr-un director. incearca instalarea; verifica daca s-au creat tabele in baza de date folosind sectiunea Acces membrii->Administrare sql de la www.3x.ro. daca tabelele sunt create dar fisierul config.php nu a fost actualizat, modifica-l tu urmand exemplul din articolul de mai sus (cel cu instalarea...)
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows

Mesaj de mihaitza »

Eu am înţeles ce vrei să spui.... ai uploadat fişierele pe server dar nu ţi-ai modificat permisiunile pe config.php de aceea nu poţi instala. Prin ce metoda ai uploadat fişierele, dacă printr-un program spune şi numele lui.
DarkSoul
Nou venit
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de DarkSoul »

pai.... windows commander :( dar nu eu l`am uploadat pentru ca de aicea nu pot ... nushu care`i jmenu :P is behind a firewall shi degeaba pun proxy`u ca nu pot sa bag nimica pe ftp...
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Numai prin FTP poţi schimba permisiunile din câte ştiu......
DarkSoul
Nou venit

Mesaj de DarkSoul »

cum? din win commander cum?
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

După mesajul privat vreau să te anunţ că fac cu plăcere numai ar fi o problemă..... Nu vei putea administra forumul standard phpBB pentru că 3x.ro NU MAI OFERÄ‚ posibilitate de frameuri.

Anunţă-mă de hotărârea ta!

P.S. Nu există încă, din câte ştiu, un forum fără frameuri la admin.
DarkSoul
Nou venit

pai...

Mesaj de DarkSoul »

hmmm....mersi fain ca ma potzi ajuta...dar.. de ce altzii au forumuri la 3x.ro? hmmm am un zip forum.ace daca imi dai o adresa de mail tzi`l trimit acolo shi sa faci manevra :P pe ftp..
mihaitza
Fost coleg

Mesaj de mihaitza »

Da, au funcţionat forumuri acolo aproape bine cu excepţia faptului că nu funcţiona funcţia email dar de curând Nu mai acceptă frameuri şi în loc de pagina de administrare apare o foaie albă
danielt
AdministratorAdministrator
Server: UNIX/Linux

Mesaj de danielt »

DarkSoul scrie:bine zis mihaitza dar... faza ii ca nu shtiu de ce apare chestia asta...
Fişierul dumneavoastră de configurare în acest moment este protejat la scriere
In articolul Instalarea forumului pe serverul 3x.ro este precizat urmatorul lucru:
după completarea datelor ar trebui să apară un mic text de confirmare a completării corecte: Bine aţi venit la procedura de instalare a formumului phpBB2 şi un mesaj de felicitare. Deoarece fişierul ce conţine datele de configurare config.php nu poate fi deschis, completat şi salvat va apare următorul mesaj: Fişierul dumneavoastră de configurare în acest moment este protejat la scriere. O copie a fişierului de configurare va fi descărcată când apăsaţi butonul de mai jos. At trebui să încărcaţi acest fişier în acelaşi director ca şi phpBB2. Odată ce această operaţiune este terminată ar trebui să vă autentificaţi folosind numele de utilizator şi parola administratorului pe care le-aţi specificat în formularul anterior şi să vizitaţi centrul de control al administratorului (o legătură va apărea la capătul fiecărei pagini odată ce v-aţi autentificat) ca să verificaţi configuraţia generală. Vă mulţumim că aţi ales phpBB2. şi un buton pe care să scrie: Descarcă configurarea - din păcate descărcarea (downloadul) fişierului nu va funcţiona şi acesta va trebui completat manul apoi încărcat.
In radacina forumului vei avea un fisier config.php GOL, dar fisierul poate fi completat manual pe calculatorul local - i-l copiezi local sau deschizi fisierul config.php din kitul de instalare.

In fisier copiezi urmatorul cod. Atentie nu trebuie sa existe linii goale nici la inceput nici la sfarsit.

Cod: Selectaţi tot

<?php

//
// phpBB 2.x auto-generated config file
// Do not change anything in this file!
//

$dbms = 'mysql';

$dbhost = 'localhost';
$dbname = 'numele bazei de date';
$dbuser = 'nume de utilizator - acelasi cu cel al bazei de date';
$dbpasswd = 'parola - aceeasi cu cea de la FTP';

$table_prefix = 'phpbb_';

define('PHPBB_INSTALLED', true);

?>
Dupa ce completezi fisierul cu datele tale, il copiezi prin ftp pe serverul 3x.ro si gata :-)
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”