Probleme Admin

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 2.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Acest lucru înseamnă că cei de la 3x.ro au greşit când au făcut restricţia la frameuri.... :)
chibiMox
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de chibiMox »

probabil .. oricum e o scapare binevenita :D ..

enjoy
aurelian
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelian »

Pai am incercat si cu alte browsere in special din linux: Mozilla, Konqueror si Netscape nu asta e solutia.
Eu vad rezolvarea lucrurilor asa:
1. mut forumul pe alt server - probleme: utilizatorii care stiu deja adresa forumului vechi o sa le fac un redirect (nu imi place) si baza de date nu am unde sa o mut (am php da nu si mysql pe noul server).
2. schimb forumul phpBB cu altceva - cade din start cred in primul rand datorita bazei de date si apoi suportului pe care il are phpBB.
3. scriu o sectiune de administrare fara frameuri - imi place provocarea dar nu prea am timp!
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Totuşi provocarea va trebui rezolvată până la urmă; mă tot gândesc la o soluţie practică de a nu mai folosi frameuri pentru că sunt mulţi useri la 3x.ro .... totuşi pentru mutare recomand as.ro pentru că la ei nu funcţionează numai funcţia de mail() care se remediază printr-un server SMTP extern.... am testat şi funcţionează perfect şi în parametrii normali un forum... singurul inconvenient -> aprobarea pentru baza de date mysql se face Manual ceea ce înseamnă timp....
aurelian
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelian »

mihaitza scrie:totuşi pentru mutare recomand as.ro pentru că la ei nu funcţionează numai funcţia de mail()
Imi place recomanzi as.ro pentru ca nu ofera ceva!
as.ro iese din discutie si din motivul de mai sus dar si pentru ca se pare ca nu mai aproba cereri pentru mysql daca vrei sa pui forum, alta explicatie nu gasesc caci am cont acolo si nu mi-au dat drumul la mysql nici dupa o luna (am si eu 15 amarati de utilizatori care din toamna o sa ia din nou cu asalt forumul si cine stie ce probleme le fac la serverul de mysql!).
E asta e!
Oricum imi indrept privirile catre www.spatiu.com care din pacate nu ofera mysql gratuit (macar ei sunt sinceri) insa au o gramada de alte facilitati demne de luat in seama (inclusiv functia mail si 10 conturi pop3 - ce o sa fac eu cu atatea GOD knows!). Sper sa nu sune a reclama si imi cer scuxe daca e asa.
Dar sa imi mut forumul aici inseamna ca utilizatorii sa nu mai stie adresa (si am zis ca nu imi place sa folosesc un redirect) si sa pastrez baza de date la 3x.
Poate cand o sa am putin timp liber o sa gasesc o solutie.
Iti dai seama o sectiune de admin fara frameuri - o provocare!
aurelian
Utilizator înregistrat

Mesaj de aurelian »

Pana la urma danielt avea dreptape cu Netscape in Linux (nu stiu in windows) 7.1 poti sa iti administrezi forumul cu frameuri.
Imi cer scuze fata de el dar aveam o versiune mai veche de Netscape!
Închis

Înapoi la “2.0.x Cum pot să...?”