Problema la instalare CH 2.0.5

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Problema la instalare CH 2.0.5

Mesaj de seelview »

Mi-am bagat azi CH MOD 2.0.5 ( nu e ultima versiune pentru k aia mi-ar distruge forumul din cauza k e modificat la greu).

Totul a mers bine numai k este o mica problema. Nu imi mai arata lista cu userii logati, si arata doar ceva de genul:
[ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 23 la data de 15 Noi 2005 21:04
M-am uitat la codul {TOTAL_USERS_ONLINE} si {LOGGED_IN_USER_LIST} in fisierul page_header.php si totul pare in regula dar totusi nu apare nimic.

A mai patit cineva chestia asta?
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Alexandru
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Alexandru »

seelview scrie:Mi-am bagat azi CH MOD 2.0.5 ( nu e ultima versiune pentru k aia mi-ar distruge forumul din cauza k e modificat la greu).

Totul a mers bine numai k este o mica problema. Nu imi mai arata lista cu userii logati, si arata doar ceva de genul:
[ Administrator ] [ Moderator ]
Cei mai multi utilizatori conectati au fost 23 la data de 15 Noi 2005 21:04
M-am uitat la codul {TOTAL_USERS_ONLINE} si {LOGGED_IN_USER_LIST} in fisierul page_header.php si totul pare in regula dar totusi nu apare nimic.

A mai patit cineva chestia asta?
incerca sa resetezi fila
seelview
Fost coleg
Versiune: 3.x
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Foarte experimentat

Mesaj de seelview »

Era de la altceva... am uitat k am deschis topicul asta. CH MOD 2.0.5 are o optiune sa arate sau nu cine este online pe prima pagina. Si nush de ce nu imi arata desi era setat sa imi arate, asa k am scos codul care bloca afisarea sectiunii pe index.
"Don't have fear, I is here"
Seelview Photography / Blog this
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”