Schimbarea cuvantului "Moderator"
Schimbarea cuvantului "Moderator"
E vorba de cuvantul "Moderator" care apare sub fiecare categorie. As vrea sa-l schimb cu altceva, de exemplu, sa apara "Acest forum este moderat de".
Cum pot sa fac acest lucru?
Cum pot sa fac acest lucru?
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Deschizi fisierul Lang_main.php, cauti liniile:
Si modifici cum vrei tu.
Cod: Selectaţi tot
$lang['Moderator'] =
$lang['Moderators'] =
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat
- MJR
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
de la Who is Online? daca dsp asta este vb, atunci treb sa editezi fisierul index_body.tpl si sa stergi
Cod: Selectaţi tot
[ {L_WHOSONLINE_MOD} ]
-
- Utilizator înregistrat
nu, nu de acolo e vorba
de pe pagina pricinpală si implicit de pe toate paginile forumul (dacă e posibil, binenteles), de acolo de jos de sub fiecare categorie.
explic mai bine: eu sint unul din admini, si avem deja citiva moderatori, care să intervină fiecare la categoria lui sau oricum acolo unde are dreptul, dar să nu se vadă acolo urît pe pagina principală, 'şpe nume de moderatori
Moderatorii acum sînt setaţi ca rang special admin, tocmai ptr a avea acces oriunde la fiecare categorie dar as vrea practic sa limitez accesul la Panoul Admin, lăsînd libertatea de moderare oriunde pe forum.
Din Permisiuni la PAnoul Admin, am vazut că există posibilitatea să numeşti moderatorii la fiecare categorie, dar apare urît şi insistent pe prima pagină.
Asa cum am scris mai sus, as vrea ca moderatorii nostri să poată sa-si facă treaba pe tot forumul sau la categoriile indicate de noi dar la PAnoul Adminului să nu aibă acces.
de pe pagina pricinpală si implicit de pe toate paginile forumul (dacă e posibil, binenteles), de acolo de jos de sub fiecare categorie.
explic mai bine: eu sint unul din admini, si avem deja citiva moderatori, care să intervină fiecare la categoria lui sau oricum acolo unde are dreptul, dar să nu se vadă acolo urît pe pagina principală, 'şpe nume de moderatori

Moderatorii acum sînt setaţi ca rang special admin, tocmai ptr a avea acces oriunde la fiecare categorie dar as vrea practic sa limitez accesul la Panoul Admin, lăsînd libertatea de moderare oriunde pe forum.
Din Permisiuni la PAnoul Admin, am vazut că există posibilitatea să numeşti moderatorii la fiecare categorie, dar apare urît şi insistent pe prima pagină.
Asa cum am scris mai sus, as vrea ca moderatorii nostri să poată sa-si facă treaba pe tot forumul sau la categoriile indicate de noi dar la PAnoul Adminului să nu aibă acces.
Ultima oară modificat 19-Ian-2006, 00:38:23 de către sorintanase, modificat 1 dată în total.
-
- Utilizator înregistrat
-
- Utilizator înregistrat