Best RO Forum - NEW
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Stai linistit ca eu m-am speriat, credeam ca e lucia sau alina aia de la tine din forum pe care o mai pui sa racoleze oameni pentru tine pe la mine prin forum ... ca are nevoie saraca de oameni interesati pentru zona de IT din forumul tau ... aia de 35 de ani ... cu lumea copchilului ... imi venea sa plang cand ii citeam cele 108 mesaje MP, cu ce suflet si daruire le-a scris pana am apucat sa o depistez! Mi s-a rupt inima sa ii dau ban ...
Referitor la mesajul de aici, din cate vad e un mesaj scris cu doar 6 saptamani in urma care il vad abia acum ... asta e, de la o varsta vezi mai prost ...
Referitor la mesajul de aici, din cate vad e un mesaj scris cu doar 6 saptamani in urma care il vad abia acum ... asta e, de la o varsta vezi mai prost ...
- seelview
- Fost coleg
- Versiune: 3.x
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Se poate Mariane... dar ce te face sa crezi k am pus eu ? Nu uita k ceea ce fac eu acolo nu e acelasi lucru cu ce faci tu la forumul tau. Eu sunt decat la tehnic, tu esti si la tehnic, si la probleme, si la spam pe alte forumuri, si la postat si la toate. Dar nu are rost sa ne certam, si nici nu e locul potrivit.
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Nu stiu ce reclame ai vazut tu ... insa sunt 3 bannere mari si late, poate pe index-ul siteului ...bobo. scrie:parearea mea e k te incurci in el( si prea multe reclame sorry
(( nu imi place tema ceva mai simplu si cu o tema ceva mai intunecata un flesh ceva !!! in rest e cool
Iar despre flash ... nu am auzit sa fie vreun forum facut in flash pana acum ...
Ok, multumesc pentru parerea ta ... m-ai facut curios, ma duc sa numar bannerele ...

Nu ai cautat indeajuns ... cauta bine si vei gasi si teme fleshGSM Land scrie:Nu stiu ce reclame ai vazut tu ... insa sunt 3 bannere mari si late, poate pe index-ul siteului ...bobo. scrie:parearea mea e k te incurci in el( si prea multe reclame sorry
(( nu imi place tema ceva mai simplu si cu o tema ceva mai intunecata un flesh ceva !!! in rest e cool
Iar despre flash ... nu am auzit sa fie vreun forum facut in flash pana acum ...
Ok, multumesc pentru parerea ta ... m-ai facut curios, ma duc sa numar bannerele ...
Va salut pe toti ,sunt incepator in informatica ,sper sa nu abandonez cu toate ca la 38 de ani e cam greu 
GSM Land , e excelent forumul tau,intradevar mana de profesionist (in multe domenii nu doar in informatica ),cand voi avea timp am sa intru ,mai des.Sunt interesat cum as putea sa obtin un exemplar ,vreau sa spun cu toate MOD urile preinstalate ca pe al tau ,eventual daca te intereseaza o asociere

GSM Land , e excelent forumul tau,intradevar mana de profesionist (in multe domenii nu doar in informatica ),cand voi avea timp am sa intru ,mai des.Sunt interesat cum as putea sa obtin un exemplar ,vreau sa spun cu toate MOD urile preinstalate ca pe al tau ,eventual daca te intereseaza o asociere