mydomain.ro
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
problema mea se refera tot la forumul de la mydomain, de aceea nu creez un subiect nou.
doresc sa modific imaginea din logo, si eventual alte cateva clase. cum probabil stiti, nu am acces la fisiere prin ftp. exista vreo modalitate sa schimb imaginea generata de ei: /templates/subSilver/images/logo_forum.png ?
doresc sa modific imaginea din logo, si eventual alte cateva clase. cum probabil stiti, nu am acces la fisiere prin ftp. exista vreo modalitate sa schimb imaginea generata de ei: /templates/subSilver/images/logo_forum.png ?
- secarica
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.x
- Server: UNIX/Linux
Eu mi-am transferat forumul meu de la mydomain la o găzduire „normală”, cu acces total la fişierele forumului.
Mi-am bătut ceva capul cu asta la vremea respectivă, dar n-a fost cine ştie ce mare greutate. Din cîte îmi amintesc a trebuit să fac substituţia unor variabile care conţin „forum_” cu aceleaşi variabile care conţin cuvîntul „phpbb_” în tot fişierul salvat ca bază de date. Singura grijă a fost să nu substitui din greşeală cuvintele în textul utilizatorilor.
Nu mai ştiu dacă asta a fost singura modificare, dar parcă asta a fost singura chestie unde a trebuit să fac „search & replace” prin tot fişierul. N-am ştiut că e o problemă pentru mai mulţi, că aş fi postat chestia asta la vremea respectivă (acum vreo trei luni).
Cristi
Mi-am bătut ceva capul cu asta la vremea respectivă, dar n-a fost cine ştie ce mare greutate. Din cîte îmi amintesc a trebuit să fac substituţia unor variabile care conţin „forum_” cu aceleaşi variabile care conţin cuvîntul „phpbb_” în tot fişierul salvat ca bază de date. Singura grijă a fost să nu substitui din greşeală cuvintele în textul utilizatorilor.
Nu mai ştiu dacă asta a fost singura modificare, dar parcă asta a fost singura chestie unde a trebuit să fac „search & replace” prin tot fişierul. N-am ştiut că e o problemă pentru mai mulţi, că aş fi postat chestia asta la vremea respectivă (acum vreo trei luni).
Cristi
... cea mai bună armă este adevărul – cu condiția să știi să-l folosești
-
- Nou venit
ultimile 10 reply-uri
Salutare
Sunt inregistrat de curand pe forum , dar il urmaresc cu interes de mai multa vreme .
Am o intrebare , daca ma poate ajuta cineva :
Am un forum - hostat pe myx - cu un forum phpbb incorporat .
Acum lucrez la un website , si as vrea daca este ca aici sa apara ultimile 10 subiecte discutate pe forum . Cum pot face asta ?
Nu sunt AS in webdesign / programare - dar nici greu de cap nu sunt .
Nu pot modifica nici un fisier - pentru ca nu am nici un fisier si habar nu am unde sunt ele localizate ... repet , hosting myx.net
forumul se afla la adresa : http://forum.skm.ro
Multumesc anticipat pentru support .
Alex
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
Sunt inregistrat de curand pe forum , dar il urmaresc cu interes de mai multa vreme .
Am o intrebare , daca ma poate ajuta cineva :
Am un forum - hostat pe myx - cu un forum phpbb incorporat .
Acum lucrez la un website , si as vrea daca este ca aici sa apara ultimile 10 subiecte discutate pe forum . Cum pot face asta ?
Nu sunt AS in webdesign / programare - dar nici greu de cap nu sunt .
Nu pot modifica nici un fisier - pentru ca nu am nici un fisier si habar nu am unde sunt ele localizate ... repet , hosting myx.net
forumul se afla la adresa : http://forum.skm.ro
Multumesc anticipat pentru support .
Alex
[edit="flowers"]Subiect unit cu altul care dezbate aceeaşi problemă.[/edit]
-
- Nou venit
Multzam fineseelview scrie:Topics Anywhere
Dar eu nu am fisierele respective .
Am dat drumul la forum printr-o singura atingere de buton -pe hostingul myx.net
I-am intrebat pe cei de acolo unde sunt depozitate fisierele forumului - sa le pot "scoate la lucru" in calculator - si am primit stupidul raspuns ca ei nu mai colaboreaza cu phpbb - si sa-i intreb pe cei de acolo .
In fine .
Ideea e ca nu sunt asa de puturos - am gasit si eu articolul cu Topics Anywhere - dar nu-mi este de folos atata timp cat nu am la dispozitie fisierele cu pricina pentru a le modifica .
Alte sugestii ?
Multumesc
-
Daca ai forumul hostat la myx.net, n-ai acces la fisierele forumului, deci nu poti sa faci multe lucruri, printre care si schimbarea logo-ului. Ei nu mai "colaboreaza" cu phpBB in sensul ca au scos linkul de copyright din footer, dar au pastrat softul pentru forum.
Sunt curios daca isi mai fac updateuri din cand in cand, nu de alta, dar pot fi heckariti...